
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
havtaske
havtaske (eller havtaskefilet) | 1 | |
persille persille | 3 bundter bundt | |
hønsebouillon hønsebouillon | 2 dl dl | |
smør smør | 250 g g | |
zucchinier zucchini | 1 | |
ærter ært | 200 g g | |
citroner citron | 1 | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
krydderurter
krydderurt (til pynt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fileter havtasken (eller brug havtaskefilet), og steg den af ved hård varme. Lad den efterfølgende trække lidt - den skal have en kerne temperatur ca. 44 grader.
Pluk persille, og blend det med lun hønsefond, hvidløg, salt og tilsæt til sidst det kolde smør, som skal skæres i små tern og puttes i lidt ad gangen.
Bælg ærterne, og mariner dem i olivenolie. Juster til med salt og peber.
Lav lange zucchinibånd med en tyndskræller, og riv citronskal over.
ANRETNING
Persillecremen lægges i bunden af en tallerken, hvorefter det stegte stykke havtaske lægges henover.
Efterfølgende saltes zucchinibåndene og lægges rundt i en ring om fisken. Drys med ærter og pynt af med urter.
GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.