Super frisk. Til Lidl Pris
Stegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

havtaske havtaske
(eller havtaskefilet)
1
persille persille3 bundter bundt
hønsebouillon hønsebouillon2 dl dl
smør smør250 g g
zucchinier zucchini1
ærter ært200 g g
citroner citron1
hvidløg hvidløg1 fed fed
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
krydderurter krydderurt
(til pynt)

Stegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(14)

Opskriften

Fileter havtasken (eller brug havtaskefilet), og steg den af ved hård varme. Lad den efterfølgende trække lidt - den skal have en kerne temperatur ca. 44 grader.

Pluk persille, og blend det med lun hønsefond, hvidløg, salt og tilsæt til sidst det kolde smør, som skal skæres i små tern og puttes i lidt ad gangen.

Bælg ærterne, og mariner dem i olivenolie. Juster til med salt og peber.

Lav lange zucchinibånd med en tyndskræller, og riv citronskal over.

ANRETNING

Persillecremen lægges i bunden af en tallerken, hvorefter det stegte stykke havtaske lægges henover.

Efterfølgende saltes zucchinibåndene og lægges rundt i en ring om fisken. Drys med ærter og pynt af med urter.

GO’ Sommermad præsenteres afTV 2i samarbejde med Lidl.

Keywords

Aftensmad