Super frisk. Til Lidl Pris
Stegt flæsk og spidskålssalat med gulerod, æbler og lime

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g stegeflæsk stegeflæsk
Salt og peber Salt og peber
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
1 spidskål spidskål
2 æbler æble
2 gulerødder gulerod
0,5 dl dl limessaft limesaft
1 spsk. spsk. flydende honning flydende honning
2 spsk. spsk. rapsolie rapsolie
(koldpresset)
1 bundter bundt persille persille

Stegt flæsk og spidskålssalat med gulerod, æbler og lime

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(25)

Sådan gør du

Krydr flæskeskiverne med salt og peber, og steg dem på en pande eller i ovnen ved 200 °C, til de er gyldne og sprøde.

Skær spidskålet i tynde strimler og æblerne i tynde både. Skræl gulerødderne, inden du laver dem til lange, tynde strimler med skrællekniven.

Rør limesaft, honning og olie sammen, og vend det sammen med grønsagerne.

Server med stegt flæsk og frisk persille på topppen.