
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | stegeflæsk stegeflæsk | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
1 | spidskål spidskål | ||
2 | æbler æble | ||
2 | gulerødder gulerod | ||
0,5 dl dl | limessaft limesaft | ||
1 spsk. spsk. | flydende honning flydende honning | ||
2 spsk. spsk. | rapsolie
rapsolie (koldpresset) | ||
1 bundter bundt | persille persille |
Stegt flæsk og spidskålssalat med gulerod, æbler og lime
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:35
min
(2)
Sådan gør du
Krydr flæskeskiverne med salt og peber, og steg dem på en pande eller i ovnen ved 200 °C, til de er gyldne og sprøde.
Skær spidskålet i tynde strimler og æblerne i tynde både. Skræl gulerødderne, inden du laver dem til lange, tynde strimler med skrællekniven.
Rør limesaft, honning og olie sammen, og vend det sammen med grønsagerne.
Server med stegt flæsk og frisk persille på topppen.