
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
røget laks røget laks | 200 g g | ||
squash
squash (ca. 300 g) | 2 | ||
peber peber | 0,5 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
citronersaft
citronsaft (ca. 5 ml) | 1 spsk. spsk. | ||
timian timian | 1 drys drys |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSquashsalat med laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl squashen og skær enderne af. Lav tynde strimler af squashen med en kartoffelskræller eller kør squashen i en spiralizer, så du får lange, tynde strimler. Steg strimlerne i 1-2 min. i lidt smør på panden, hvis du vil have en varm ret. Anret squashen på to tallerkener eller i en skål, hvor det hele kan være. Læg derefter laksen på og drys salt og peber over retten. Kom til sidst frisk timian og en smule citronsaft over.Tip
- Du kan bruge gulerødder eller rødbeder i stedet for squash - og lave strimler af det.
- Du kan vælge røget ørred i stedet for laks.
Udarbejdet af Birgitte Nymann