
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | røget laks røget laks | ||
2 | squash
squash ((ca. 300 g)) | ||
0,5 tsk tsk | peber peber | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
1 spsk spsk | citronersaft
citronsaft ((ca. 5 ml)) | ||
1 drys drys | timian timian |
Squashsalat med laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(0)
Sådan gør du
Skyl squashen og skær enderne af. Lav tynde strimler af squashen med en kartoffelskræller eller kør squashen i en spiralizer, så du får lange, tynde strimler. Steg strimlerne i 1-2 min. i lidt smør på panden, hvis du vil have en varm ret. Anret squashen på to tallerkener eller i en skål, hvor det hele kan være. Læg derefter laksen på og drys salt og peber over retten. Kom til sidst frisk timian og en smule citronsaft over.Tip
- Du kan bruge gulerødder eller rødbeder i stedet for squash - og lave strimler af det.
- Du kan vælge røget ørred i stedet for laks.
Udarbejdet af Birgitte Nymann