Skyl squashen og skær enderne af. Lav tynde strimler af squashen med en kartoffelskræller eller kør squashen i en spiralizer, så du får lange, tynde strimler. Steg strimlerne i 1-2 min. i lidt smør på panden, hvis du vil have en varm ret. Anret squashen på to tallerkener eller i en skål, hvor det hele kan være. Læg derefter laksen på og drys salt og peber over retten. Kom til sidst frisk timian og en smule citronsaft over.Tip
Squashsalat med laks
Ingredienser
2
portioner
-
- 200 g røget laks
- 2 squash ca. 300 g
- 0,5 tsk. peber
- 0,5 tsk. salt
- 1 spsk. citronsaft ca. 5 ml
- 1 drys timian
Forberedelse
Du kan bruge gulerødder eller rødbeder i stedet for squash - og lave strimler af det.
Du kan vælge røget ørred i stedet for laks.
Udarbejdet af Birgitte Nymann