Squashsalat med laks

Squashsalat med laks image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

2 portioner
    • 200   g røget laks
    • 2   squash ca. 300 g
    • 0,5   tsk. peber
    • 0,5   tsk. salt
    • 1   spsk. citronsaft ca. 5 ml
    • 1   drys timian

Forberedelse

    Skyl squashen og skær enderne af. Lav tynde strimler af squashen med en kartoffelskræller eller kør squashen i en spiralizer, så du får lange, tynde strimler. Steg strimlerne i 1-2 min. i lidt smør på panden, hvis du vil have en varm ret. Anret squashen på to tallerkener eller i en skål, hvor det hele kan være. Læg derefter laksen på og drys salt og peber over retten. Kom til sidst frisk timian og en smule citronsaft over.Tip

    Du kan bruge gulerødder eller rødbeder i stedet for squash - og lave strimler af det.

    Du kan vælge røget ørred i stedet for laks.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann