#LidlOverrasker
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Dag 1

200 g g rugmel rugmel
200 g g speltmel speltmel
100 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
150 g g maltsirup maltsirup
50 g g skyr skyr
2,5 dl dl vand vand
200 g g surdej surdej

Dag 2

50 g g brun farin brun farin
250 g g rugmel rugmel
150 g g speltmel speltmel
100 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
25 g g gær gær
25 g g salt salt
3 dl dl øl øl
300 g g rosiner rosin
300 g g mandler mandel

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:50 t
(0)

Sådan gør du

Dag 1

Det hele røres sammen og sættes på køl i 1 døgn.

Dag 2

Alle ingredienserne fra dag 2 køres med dejen fra dag 1 i en røremaskine i ca. 10 min, så væsken bliver ordentligt optaget i dejen.Der skal muligvis tilsættes yderligere vand, men pas på, at dejen ikke bliver for fugtig.Dejen fyldes i forme af ca. 500 g og hæver 2 til 3 timer ved stuetemperatur.Derefter bages brødene i ovnen i ca. 45 min ved 170 °C.Når brødene er afkølet, skæres de i skiver i 1,5 cm tykkelse. Herefter steges skiverne sprøde i smør på panden.Brødene er rigtig gode som tilbehør til en ostetallerken. Alternativt skæres brødene i ca. 1,5 cm tykkelse og bages i ovnen, indtil de er sprøde.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler
1:50 t

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Ingredienser

maltsirup
150 g
skyr
50 g
vand
2.5 dl
surdej
200 g
brun farin
50 g
rugmel
450 g
speltmel
350 g
fuldkornshvedemel
200 g
gær
25 g
salt
25 g
øl
3 dl
rosin
300 g
mandel
300 g
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler
1:50 t

Step 1

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Dag 1

Det hele røres sammen og sættes på køl i 1 døgn.

Dag 2

Alle ingredienserne fra dag 2 køres med dejen fra dag 1 i en røremaskine i ca. 10 min, så væsken bliver ordentligt optaget i dejen.Der skal muligvis tilsættes yderligere vand, men pas på, at dejen ikke bliver for fugtig.Dejen fyldes i forme af ca. 500 g og hæver 2 til 3 timer ved stuetemperatur.Derefter bages brødene i ovnen i ca. 45 min ved 170 °C.Når brødene er afkølet, skæres de i skiver i 1,5 cm tykkelse. Herefter steges skiverne sprøde i smør på panden.Brødene er rigtig gode som tilbehør til en ostetallerken. Alternativt skæres brødene i ca. 1,5 cm tykkelse og bages i ovnen, indtil de er sprøde.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim

maltsirup: 150 g
skyr: 50 g
vand: 2.5 dl
surdej: 200 g
brun farin: 50 g
rugmel: 450 g
speltmel: 350 g
fuldkornshvedemel: 200 g
gær: 25 g
salt: 25 g
øl: 3 dl
rosin: 300 g
mandel: 300 g
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Manitobabrød med sortbyg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Manitobabrød med sortbyg
1:40 t
(9)
WH
WH
Surdej

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Surdej
10 min
(19)
WH
WH
Maltbrød med tørrede frugter og afhindede mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Maltbrød med tørrede frugter og afhindede mandler
4:00 t
(2)
Pølsehorn med rug og blomkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsehorn med rug og blomkål
15 min
(3)
Sandwichbrød med spelt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sandwichbrød med spelt
10 min
(2)
Stenalderbrød med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stenalderbrød med grøntsager
15 min
(5)
Broccolibrød med pålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolibrød med pålæg
10 min
(1)
Sandwichbrød med havre

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sandwichbrød med havre
10 min
(2)
Knækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Knækbrød
55 min
(9)
Brødsnurrer med pesto eller tomat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brødsnurrer med pesto eller tomat
35 min
(4)
Glutenfri gulerodsboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glutenfri gulerodsboller
40 min
(11)
Grove pølsehorn

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grove pølsehorn
30 min
(4)
Groft rugbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Groft rugbrød
30 min
(5)
Boller med gulerødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Boller med gulerødder
30 min
(3)
Julerubber

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Julerubber
10 min
(0)