Super frisk. Til Lidl Pris
Sprøde knækbrød gratineret med gouda ost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

240 g g hvedemel hvedemel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
60 g g havregryn havregryn
30 g g solsikkekerner solsikkekerner
100 g g græskarfrø græskarfrø
50 g g hørfrø hørfrø
2 tsk. tsk. havsalt havsalt
2 dl dl vand vand
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
1 dl dl revet gouda revet gouda
(til gratinering)

Sprøde knækbrød gratineret med gouda ost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(5)

Sådan gør du

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft. Sigt hvedemel og bagepulver op i en stor skål. Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør det sammen. Tilsæt olivenolie og vand og rør eller ælt dejen godt sammen til en fast, klistret masse. Del dejen i to, og rul hver del ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm. Fjern de øverste stykker bagepapir og kom de andre to stykker med knækbrødsdejen over på to bageplader. Pensl med lidt vand og drys med goudaosten. Bag knækbrødene i ca 20-25 min. ved 200 grader varmluft til de er gyldne og sprøde. Køl af på en rist. Bræk i rustikke stykker.