Super frisk. Til Lidl Pris
Sprøde knækbrød gratineret med gouda ost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hvedemel hvedemel240 g g
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
havregryn havregryn60 g g
solsikkekerner solsikkekerner30 g g
græskarfrø græskarfrø100 g g
hørfrø hørfrø50 g g
havsalt havsalt2 tsk. tsk.
vand vand2 dl dl
olivenolie olivenolie0,5 dl dl
revet gouda revet gouda
(til gratinering)
1 dl dl

Sprøde knækbrød gratineret med gouda ost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(5)

Opskriften

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft. Sigt hvedemel og bagepulver op i en stor skål. Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør det sammen. Tilsæt olivenolie og vand og rør eller ælt dejen godt sammen til en fast, klistret masse. Del dejen i to, og rul hver del ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm. Fjern de øverste stykker bagepapir og kom de andre to stykker med knækbrødsdejen over på to bageplader. Pensl med lidt vand og drys med goudaosten. Bag knækbrødene i ca 20-25 min. ved 200 grader varmluft til de er gyldne og sprøde. Køl af på en rist. Bræk i rustikke stykker.