
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvedemel hvedemel | 240 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
havregryn havregryn | 60 g g | |
solsikkekerner solsikkekerner | 30 g g | |
græskarkerner græskarkerner | 100 g g | |
hørfrø hørfrø | 50 g g | |
havsalt havsalt | 2 tsk. tsk. | |
vand vand | 2 dl dl | |
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | |
revet gouda
revet gouda (til gratinering) | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSprøde knækbrød gratineret med gouda ost
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft. Sigt hvedemel og bagepulver op i en stor skål. Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør det sammen. Tilsæt olivenolie og vand og rør eller ælt dejen godt sammen til en fast, klistret masse. Del dejen i to, og rul hver del ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm. Fjern de øverste stykker bagepapir og kom de andre to stykker med knækbrødsdejen over på to bageplader. Pensl med lidt vand og drys med goudaosten. Bag knækbrødene i ca 20-25 min. ved 200 grader varmluft til de er gyldne og sprøde. Køl af på en rist. Bræk i rustikke stykker.