Super frisk. Til Lidl Pris
Speltotto med bagte græskar

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 hokkaido græskar hokkaido græskar
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
2 løg løg
400 g g speltkerner speltkerner
1 l l vand vand
2 bouillon bouillon
200 g g flødeost flødeost
1 bøtter bøtte purløg purløg
Salt og peber Salt og peber

Speltotto med bagte græskar

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(12)

Opskriften

Speltotto er en ny variation af den klassisk italienske risotto som er lavet på ris. Speltkerner koges og bliver bløde som ris og kan derfor erstatte dem. Hertil er det lækkert med lidt ekstra fyld som i dette tilfælde består af lækre bagte hokkaido græskar. Græskaret kan pifte enhver basal ret op og give den både farve, god smag og lækker variation i tekstur. Prøv opskriften og oplev selv hvad græskar kan bidrage med. God fornøjelse!

Forvarm ovnen til 220°C.

Del græskarret i halve, og fjern kernerne før du skærer græskarret i både på ca. 2 cm tykkelse og vender dem i olie.

Krydr med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir som placeres i den varme ovn i 25-30 minutter. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.

Hak løgene fint, og svits dem i lidt olie, til de er klare. Tilsæt speltkerner, vand og bouillon, og lag dem koge i 20 minutter. Vend flødeost og finthakket purløg i de varme kerner, og smag til med salt og peber.

Anret med de bagte græskar på toppen.

Tip
Butternut squash kan også bruges i denne ret.