Super frisk. Til Lidl Pris
Speltotto med bagte græskar

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 hokkaido græskar hokkaido græskar
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
2 løg løg
400 g g speltkerner speltkerner
1 l l vand vand
2 bouillon bouillon
200 g g flødeost flødeost
1 bøtter bøtte purløg purløg
Salt og peber Salt og peber

Speltotto med bagte græskar

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(5)

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 220°C.

Del græskarret i halve, og fjern kernerne før du skærer græskarret i både på ca. 2 cm tykkelse og vender dem i olie.

Krydr med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir som placeres i den varme ovn i 25-30 minutter. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.

Hak løgene fint, og svits dem i lidt olie, til de er klare. Tilsæt speltkerner, vand og bouillon, og lag dem koge i 20 minutter. Vend flødeost og finthakket purløg i de varme kerner, og smag til med salt og peber.

Anret med de bagte græskar på toppen.