
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hokkaido græskar hokkaido græskar | 1 | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
løg løg | 2 | ||
speltkerner speltkerner | 400 g g | ||
vand vand | 1 l l | ||
bouillon bouillon | 2 | ||
flødeost flødeost | 200 g g | ||
purløg purløg | 1 bøtter bøtte | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpeltotto med bagte græskar
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Speltotto er en ny variation af den klassisk italienske risotto som er lavet på ris. Speltkerner koges og bliver bløde som ris og kan derfor erstatte dem. Hertil er det lækkert med lidt ekstra fyld som i dette tilfælde består af lækre bagte hokkaido græskar. Græskaret kan pifte enhver basal ret op og give den både farve, god smag og lækker variation i tekstur. Prøv opskriften og oplev selv hvad græskar kan bidrage med. God fornøjelse!
Forvarm ovnen til 220°C.
Del græskarret i halve, og fjern kernerne før du skærer græskarret i både på ca. 2 cm tykkelse og vender dem i olie.
Krydr med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir som placeres i den varme ovn i 25-30 minutter. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.
Hak løgene fint, og svits dem i lidt olie, til de er klare. Tilsæt speltkerner, vand og bouillon, og lag dem koge i 20 minutter. Vend flødeost og finthakket purløg i de varme kerner, og smag til med salt og peber.
Anret med de bagte græskar på toppen.
Tip
Butternut squash kan også bruges i denne ret.