
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | hokkaido græskar hokkaido græskar | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
2 | løg løg | ||
400 g g | speltkerner speltkerner | ||
1 l l | vand vand | ||
2 | bouillon bouillon | ||
200 g g | flødeost flødeost | ||
1 bøtter bøtte | purløg purløg | ||
Salt og peber Salt og peber |
Speltotto med bagte græskar
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:45
min
(3)
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 220°C.
Del græskarret i halve, og fjern kernerne før du skærer græskarret i både på ca. 2 cm tykkelse og vender dem i olie.
Krydr med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir som placeres i den varme ovn i 25-30 minutter. Vend dem når halvdelen af tiden er gået.
Hak løgene fint, og svits dem i lidt olie, til de er klare. Tilsæt speltkerner, vand og bouillon, og lag dem koge i 20 minutter. Vend flødeost og finthakket purløg i de varme kerner, og smag til med salt og peber.
Anret med de bagte græskar på toppen.