
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bøffer
speltkerner speltkerner | 250 g g | |
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 1 l l | |
løg løg | 1 | |
kvark
kvark (fedtfattigt) | 150 g g | |
timian timian | 6 stilke stilk | |
æg æg | 2 | |
rasp rasp | 3 - 4 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
olivenolie olivenolie | 8 spsk. spsk. |
Grøntsager
tykke bønnekerner tykke bønnekerner | 300 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpeltkernebøffer med grøntsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tilsæt speltkernerne i den kogende bouillon, giv det et opkog, læg låg på, og lad det stå og simre ved svag varme i ca. 90 minutter. Tilfør mere kogende vand, hvis det er nødvendigt. Hæld vandet fra gennem en si. Lad kernerne køle helt af.Pil løget, og hak det i fine tern. Tryk kvarken godt gennem et tørt viskestykke. Pluk timianbladene. Bland løg, speltkerner, kvark, æg og paneringsmel, og krydr kraftigt med salt og peber. Form 12 runder bøffer, tryk dem let flade. Steg bøfferne portionsvist i olie ved middel varme i 5-6 minutter på hver side.
Tryk i mellemtiden bønnekernerne ud af det tykke skind. Vask og halver tomaterne. Pil løget, og skær det i tern. Svits det med bønnekernerne i varm olie i 1 min. Hæld vin og bouillon på, krydr med salt og peber, og lad det koge i 5-6 minutter. Tilsæt tomaterne i de sidste 2-3 minutter. Pluk basilikumbladene, hak og tilsæt dem. Smag grøntsagerne til, og anret dem med bøfferne.