Super frisk. Til Lidl Pris
Speltkernebøffer med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Bøffer

speltkerner speltkerner250 g g
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon1 l l
løg løg1
kvark kvark
(fedtfattigt)
150 g g
timian timian6 stilke stilk
æg æg2
rasp rasp3 - 4 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
olivenolie olivenolie8 spsk. spsk.

Grøntsager

tykke bønnekerner tykke bønnekerner300 g g
cherrytomater cherrytomat500 g g
hvidvin hvidvin
(tør)
100 ml ml
basilikum basilikum0,5 bøtter bøtte
løg løg1
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon150 ml ml
Salt og peber Salt og peber

Speltkernebøffer med grøntsager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(17)

Opskriften

Tilsæt speltkernerne i den kogende bouillon, giv det et opkog, læg låg på, og lad det stå og simre ved svag varme i ca. 90 minutter. Tilfør mere kogende vand, hvis det er nødvendigt. Hæld vandet fra gennem en si. Lad kernerne køle helt af.Pil løget, og hak det i fine tern. Tryk kvarken godt gennem et tørt viskestykke. Pluk timianbladene. Bland løg, speltkerner, kvark, æg og paneringsmel, og krydr kraftigt med salt og peber. Form 12 runder bøffer, tryk dem let flade. Steg bøfferne portionsvist i olie ved middel varme i 5-6 minutter på hver side.

Tryk i mellemtiden bønnekernerne ud af det tykke skind. Vask og halver tomaterne. Pil løget, og skær det i tern. Svits det med bønnekernerne i varm olie i 1 min. Hæld vin og bouillon på, krydr med salt og peber, og lad det koge i 5-6 minutter. Tilsæt tomaterne i de sidste 2-3 minutter. Pluk basilikumbladene, hak og tilsæt dem. Smag grøntsagerne til, og anret dem med bøfferne.