
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æg æg | 1 | |
mælk mælk | 1,5 dl dl | |
vand vand | 1,5 dl dl | |
rapsolie rapsolie | 3 - 4 spsk. spsk. | |
speltmel speltmel | 125 g g | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
brun farin brun farin | 30 g g | |
hasselnødder hasselnød | 25 g g | |
kvark kvark | 250 g g | |
honning honning | 40 g g | |
blåbær blåbær | 300 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpelt-pandekager med blåbærkvark
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pisk æg, mælk, vand og 1 tsk. rapsolie sammen.
- Bland mel, salt og sikker i en skål.
- Tilsæt æggeblandingen lidt efter lidt, og rør det hele til en glat dej. Lad den stå tildækket og hvile i 20 min.
- Rist i mellemtiden hasselnødderne let i en pande uden fedt. Lad dem køle af, og hak dem.
- Omrør kvark og honning.
- Vask blåbærrene, og lad dem dryppe af.
- Bland 250 g bær med kvarken.
- Bag 4 tynde pandekager i rapsolien i en pande med slip-let-belægning i 1-2 min på hver side.
- Anret ¼ blåbærkvark på hver pandekage, strø hasselnødderne udover, fold crepen sammen, og pynt med de øvrige bær.
Tip: Du kan også bruge optøede blåbær fra frost. Lad dem dryppe godt af inden brug.
Næringsindhold
Fedt25
g
Kulhydrater57
g
Protein15
g
kcal534
kJ2236