
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpanske kødboller med tomatsauce og pasta
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl og skær forårsløgene fint. Bland hakket oksekød, presset hvidløg og skåret forårsløg i en skål og tilsæt æg, fintrevet manchego, timian, salt og peber. Lad farsen hvile på køl i 15-20 min. inden den formes til 16 små kødboller.
Varm ½-1 dl olivenolie op i en dyb, tykbundet pande og steg kødbollerne ved jævn varme. Vend dem ofte, så de bliver brune på alle sider. Tilsæt vin, flåede hakkede tomater, tomatkoncentrat, piri piri sauce og tørret rosmarin, dæmp varmen og læg låg på panden. Lad saucen og kødbollerne simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber inden servering. Kog fettuccine i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Når fettuccinen er kogt al dente, hældes vandet fra og den vendes i 1 spsk olivenolie. Lige inden servering vendes også 1 håndfuld finthakket kruspersille i. Skyl og skær salat og rucola og servér salaten med masser af oliven.