Super frisk. Til Lidl Pris
Spanske kødboller med tomatsauce og pasta

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g hakket oksekød hakket oksekød
2 fed fed hvidløg hvidløg
3 forårsløg forårsløg
2 æg æg
3 spsk. spsk. manchego manchego
3 tsk. tsk. timian timian
(tørret)
1 spsk. spsk. salt salt
1 spsk. spsk. peber peber
1 dl dl ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie
2 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
1 dl dl rødvine rødvin
4 spsk. spsk. tomatkoncentrat tomatkoncentrat
0,5 tsk. tsk. piri piri sauce piri piri sauce
3 tsk. tsk. tørret rosmarin tørret rosmarin
250 g g fettuccine fettuccine
1 håndfulde håndfuld persille persille
2 poser pose salater salat
(Blandet)
1 håndfulde håndfuld rucola rucola
oliven oliven
(uden sten)

Spanske kødboller med tomatsauce og pasta

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(14)

Sådan gør du

Skyl og skær forårsløgene fint. Bland hakket oksekød, presset hvidløg og skåret forårsløg i en skål og tilsæt æg, fintrevet manchego, timian, salt og peber. Lad farsen hvile på køl i 15-20 min. inden den formes til 16 små kødboller.

Varm ½-1 dl olivenolie op i en dyb, tykbundet pande og steg kødbollerne ved jævn varme. Vend dem ofte, så de bliver brune på alle sider. Tilsæt vin, flåede hakkede tomater, tomatkoncentrat, piri piri sauce og tørret rosmarin, dæmp varmen og læg låg på panden. Lad saucen og kødbollerne simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber inden servering. Kog fettuccine i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Når fettuccinen er kogt al dente, hældes vandet fra og den vendes i 1 spsk olivenolie. Lige inden servering vendes også 1 håndfuld finthakket kruspersille i. Skyl og skær salat og rucola og servér salaten med masser af oliven.