Super frisk. Til Lidl Pris
Spanske kødboller med tomatsauce og pasta

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hakket oksekød hakket oksekød500 g g
hvidløg hvidløg2 fed fed
forårsløg forårsløg3
æg æg2
manchego manchego3 spsk. spsk.
timian timian
(tørret)
3 tsk. tsk.
salt salt1 spsk. spsk.
peber peber1 spsk. spsk.
ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie1 dl dl
hakkede tomater hakkede tomater2 dåser dåse
rødvine rødvin1 dl dl
tomatkoncentrat tomatkoncentrat4 spsk. spsk.
piri piri sauce piri piri sauce0,5 tsk. tsk.
tørret rosmarin tørret rosmarin3 tsk. tsk.
fettuccine fettuccine250 g g
persille persille1 håndfulde håndfuld
salater salat
(Blandet)
2 poser pose
rucola rucola1 håndfulde håndfuld
oliven oliven
(uden sten)

Spanske kødboller med tomatsauce og pasta

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(28)

Opskriften

Skyl og skær forårsløgene fint. Bland hakket oksekød, presset hvidløg og skåret forårsløg i en skål og tilsæt æg, fintrevet manchego, timian, salt og peber. Lad farsen hvile på køl i 15-20 min. inden den formes til 16 små kødboller.

Varm ½-1 dl olivenolie op i en dyb, tykbundet pande og steg kødbollerne ved jævn varme. Vend dem ofte, så de bliver brune på alle sider. Tilsæt vin, flåede hakkede tomater, tomatkoncentrat, piri piri sauce og tørret rosmarin, dæmp varmen og læg låg på panden. Lad saucen og kødbollerne simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber inden servering. Kog fettuccine i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Når fettuccinen er kogt al dente, hældes vandet fra og den vendes i 1 spsk olivenolie. Lige inden servering vendes også 1 håndfuld finthakket kruspersille i. Skyl og skær salat og rucola og servér salaten med masser af oliven.