
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Spaghettisquash med løg og svampe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 220°C.
Skær spaghettisquashen i tykke skiver. Den kan være meget hård, så brug evt. en brødkniv og pas på fingrene. Fjern kernerne, og pensl skæresiderne med olivenolie. Drys med salt og peber, læg dem på en bradepande med bagepapir og bag dem i den varme ovn i 45 minutter. Vend dem et par gange undervejs.
Tag dem ud, og lad dem hvile 10 minutter.
Smelt smør på en stor pande, og tilsæt løg i strimler og portobellosvampe skåret i mindre stykker. Steg, til det tager farve uden at branke. Rør i panden ofte, og tilsæt evt. lidt olivenolie undervejs. Lad rosmarinkvistene svitse med i et par minutter, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Skrab kødet fra de bagte spaghettisquash ud med en gaffel, og del det forsigtigt i lange ”tråde”.
Anret med de stegte løg og svampe over, og drys evt. med parmesan.