
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpaghetti Bolognese
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær baconen i tynde skiver og steg skiverne i olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.Når baconen er færdigstegt, tages den op og dryppes af på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg og kom dem i gryden. Tilsæt timian og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare.Tilsæt kødet, brun det og lad det koge ind.
Tilsæt balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små terninger og kom det tilbage i gryden.Læg låg på, og lad det simre i en times tid ved lav varme. Det må ikke koge op.Kog spaghetti efter anvisningen på pakken og servér med bolognesesauce, olivenolie og en masse friskrevet parmesanost.