Skær baconen i tynde skiver og steg skiverne i olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.Når baconen er færdigstegt, tages den op og dryppes af på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg og kom dem i gryden. Tilsæt timian og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare.Tilsæt kødet, brun det og lad det koge ind.
Spaghetti Bolognese
Ingredienser
4
personer
-
- 500 g hakket oksekød
- 2 spsk. olivenolie
- 50 g bacon
- 3 kviste timian
- 2 fed hvidløg
- 2 løg
- 2 tsk. balsamico rød balsamico
- 2 dåser hakkede tomater
- 500 g spaghetti
- olivenolie
Forberedelse
Tilsæt balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små terninger og kom det tilbage i gryden.Læg låg på, og lad det simre i en times tid ved lav varme. Det må ikke koge op.Kog spaghetti efter anvisningen på pakken og servér med bolognesesauce, olivenolie og en masse friskrevet parmesanost.