
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti Bolognese
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær baconen i tynde skiver og steg skiverne i olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.Når baconen er færdigstegt, tages den op og dryppes af på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg og kom dem i gryden. Tilsæt timian og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare.Tilsæt kødet, brun det og lad det koge ind.
Tilsæt balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små terninger og kom det tilbage i gryden.Læg låg på, og lad det simre i en times tid ved lav varme. Det må ikke koge op.Kog spaghetti efter anvisningen på pakken og servér med bolognesesauce, olivenolie og en masse friskrevet parmesanost.