Super frisk. Til Lidl Pris
Spaghetti Bolognese

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hakket oksekød hakket oksekød500 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
bacon bacon50 g g
timian timian3 kviste kvist
hvidløg hvidløg2 fed fed
løg løg2
balsamico balsamico
(rød balsamico)
2 tsk. tsk.
hakkede tomater hakkede tomater2 dåser dåse
spaghetti spaghetti500 g g
olivenolie olivenolie

Spaghetti Bolognese

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(37)

Opskriften

Skær baconen i tynde skiver og steg skiverne i olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.Når baconen er færdigstegt, tages den op og dryppes af på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg og kom dem i gryden. Tilsæt timian og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare.Tilsæt kødet, brun det og lad det koge ind.

Tilsæt balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små terninger og kom det tilbage i gryden.Læg låg på, og lad det simre i en times tid ved lav varme. Det må ikke koge op.Kog spaghetti efter anvisningen på pakken og servér med bolognesesauce, olivenolie og en masse friskrevet parmesanost.