Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:15 t

Ingredienser

4 personer
    • 500   g hakket oksekød
    • 2   spsk. olivenolie
    • 50   g bacon
    • 3   kviste timian
    • 2   fed hvidløg
    • 2   løg
    • 2   tsk. balsamico rød balsamico
    • 2   dåser hakkede tomater
    • 500   g spaghetti
    •   olivenolie

Forberedelse

    Skær baconen i tynde skiver og steg skiverne i olivenolie i en gryde ved middelhøj varme.Når baconen er færdigstegt, tages den op og dryppes af på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg og kom dem i gryden. Tilsæt timian og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare.Tilsæt kødet, brun det og lad det koge ind.

    Tilsæt balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede bacon i små terninger og kom det tilbage i gryden.Læg låg på, og lad det simre i en times tid ved lav varme. Det må ikke koge op.Kog spaghetti efter anvisningen på pakken og servér med bolognesesauce, olivenolie og en masse friskrevet parmesanost.