
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
torskerogn torskerogn | 200 g g | |
smør smør | 10 g g | |
fuldkornshvedemel
fuldkornshvedemel (ca. 10 g) | 1 spsk. spsk. | |
mælk
mælk (fx sojamælk, rismælk eller letmælk) | 1 dl dl | |
æg
æg (ca. 110 g) | 2 | |
sesamfrø
sesamfrø (ca. 8 g) | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
peber peber | 1 knsp. knsp. | |
ærter ært | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSoufflé med torskerogn
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Mos torskerognen med en gaffel. Smelt smørret i en gryde og pisk melet i. Tilsæt så mælken, imens du pisker godt, til du har en cremet sauce. Lad saucen afkøle lidt. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne og sesamfrø i saucen. Herefter tilsætter du den mosede torskerogn til saucen og rører det hele sammen. Tilsæt salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Som det næste vender du torskerognssaucen i æggehviderne sammen med ærterne. Hæld massen i en form med høje kanter. Bag souffléen i 30 min. ved 200 grader. Vær opmærksom på, at den hæver meget.Tip • Du kan tilsætte andre grønsager i souffléen i stedet for ærter. • Server souffléen sammen med en salat eller snittede grønsager.
Udarbejdet af Birgitte Nymann