
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | torskerogn torskerogn | ||
10 g g | smør smør | ||
1 spsk spsk | fuldkornshvedemel
fuldkornshvedemel ((ca. 10 g)) | ||
1 dl dl | mælk
mælk ((fx sojamælk, rismælk eller letmælk)) | ||
2 | æg
æg ((ca. 110 g)) | ||
1 spsk spsk | sesamfrø
sesamfrø ((ca. 8 g)) | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
1 knsp. knsp. | peber peber | ||
100 g g | ærter ært |
Soufflé med torskerogn
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Mos torskerognen med en gaffel. Smelt smørret i en gryde og pisk melet i. Tilsæt så mælken, imens du pisker godt, til du har en cremet sauce. Lad saucen afkøle lidt. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne og sesamfrø i saucen. Herefter tilsætter du den mosede torskerogn til saucen og rører det hele sammen. Tilsæt salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Som det næste vender du torskerognssaucen i æggehviderne sammen med ærterne. Hæld massen i en form med høje kanter. Bag souffléen i 30 min. ved 200 grader. Vær opmærksom på, at den hæver meget.Tip • Du kan tilsætte andre grønsager i souffléen i stedet for ærter. • Server souffléen sammen med en salat eller snittede grønsager.
Udarbejdet af Birgitte Nymann