Super frisk. Til Lidl Pris
Soufflé med torskerogn

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

200 g g torskerogn torskerogn
10 g g smør smør
1 spsk. spsk. fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
(ca. 10 g)
1 dl dl mælk mælk
(fx sojamælk, rismælk eller letmælk)
2 æg æg
(ca. 110 g)
1 spsk. spsk. sesamfrø sesamfrø
(ca. 8 g)
1 knsp. knsp. salt salt
1 knsp. knsp. peber peber
100 g g ærter ært

Soufflé med torskerogn

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(6)

Sådan gør du

Mos torskerognen med en gaffel. Smelt smørret i en gryde og pisk melet i. Tilsæt så mælken, imens du pisker godt, til du har en cremet sauce. Lad saucen afkøle lidt. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne og sesamfrø i saucen. Herefter tilsætter du den mosede torskerogn til saucen og rører det hele sammen. Tilsæt salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Som det næste vender du torskerognssaucen i æggehviderne sammen med ærterne. Hæld massen i en form med høje kanter. Bag souffléen i 30 min. ved 200 grader. Vær opmærksom på, at den hæver meget.Tip • Du kan tilsætte andre grønsager i souffléen i stedet for ærter. • Server souffléen sammen med en salat eller snittede grønsager.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt22 g Kulhydrater34 g Protein53 g kcal622 kJ2600