Halvér melonen, og fjern kernerne med en ske. Skræl den halve melon i skiver, skær skrallen fra, og skær melonkødet i tern. Halvér agurken på langs, og fjern den inderste våde midte med en teske. Del agurken endnu en gang på langs, og skær den dernæst i skrå skiver på tværs.
Sommersalat med melon, asparges og feta
Ingredienser
2
personer
-
Salat
- 0,5 honningmeloner
- 1 agurk
- 1 bundt asparges
- 50 g feta
-
Dressing
- citroner saft og skal af ½ citron
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. dijonsennep
- salt og peber
Forberedelse
Knæk bunden af aspargesene, og kassér dem. Kom asparges i en sigte, og hæld 1 liter kogende vand over, så de bliver flot grønne. Lad aspargesene køle af, og skær dem dernæst i skiver.Bland tern af honningmelon, agurk og asparges på et salatfad. Smuldr fetaosten over.Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten. Vend rundt, og servér.
Udarbejdet af Emma Martiny