Sommersalat med melon, asparges og feta

Sommersalat med melon, asparges og feta image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 personer
  • Salat

    • 0,5   honningmeloner
    • 1   agurk
    • 1   bundt asparges
    • 50   g feta
  • Dressing

    •   citroner
    • 2   spsk. olivenolie
    • 1   tsk. honning
    • 1   tsk. dijonsennep
    •   salt og peber

Forberedelse

  1. Halvér melonen, og fjern kernerne med en ske.

  2. Skræl den halve melon i skiver, skær skrallen fra, og skær melonkødet i tern.

  3. Halvér agurken på langs, og fjern den inderste våde midte med en teske. Del agurken endnu en gang på langs, og skær den dernæst i skrå skiver på tværs.

  4. Knæk bunden af aspargesene, og kassér dem. Kom asparges i en sigte, og hæld 1 liter kogende vand over, så de bliver flot grønne. Lad aspargesene køle af, og skær dem dernæst i skiver.

  5. Bland tern af honningmelon, agurk og asparges på et salatfad. Smuldr fetaosten over.

  6. Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten. Vend rundt, og servér.

  7. Udarbejdet af Emma Martiny