
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | hakket kylling hakket kylling | ||
0,5 | rygeost
rygeost (ca. 90 g) | ||
krydderurter krydderurt | |||
1 | spidskål
spidskål (ca. 600 g) | ||
5 dl dl | madlavningsfløde madlavningsfløde | ||
1 -2 spsk spsk | saucejævner saucejævner | ||
1 terninger terning | hønsebouillon hønsebouillon | ||
1 spsk spsk | dild dild | ||
500 g g | nye kartofler nye kartofler | ||
Salt og peber Salt og peber |
Sommerdeller med stuvet spidskål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rør hakket kylling med rygeost og krydderurter, og form til små frikadeller. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gyldne og gennemstegte, ca. 12 minutter. Skær spidskål i grove strimler, og kog dem i 4 minutter i letsaltet vand. Fisk kålen op i en sigte, og skyl den kogte kål med koldt vand. Så beholder det den flotte, grønne farve.
Kog kartoflerne i 12 minutter i vandet fra den kogte kål - det giver både smag, og du sparer tid, vand, energi og opvask. Kog i mellemtiden fløde og bouillonterning op, og jævn det med saucejævner. Saucen skal være tyk som cremefraiche. Vend det kogte spidskål i saucen, og varm det igennem.
Tilsæt finthakket dild ved servering, og smag til med salt og friskkværnet peber.