Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på sommerdeller med stuvet spidskål fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hakket kylling hakket kylling500 g g
rygeost rygeost
(ca. 90 g)
0,5
krydderurter krydderurt
spidskål spidskål
(ca. 600 g)
1
madlavningsfløde madlavningsfløde5 dl dl
saucejævner saucejævner1 - 2 spsk. spsk.
hønsebouillon hønsebouillon1 terninger terning
dild dild1 spsk. spsk.
nye kartofler nye kartofler500 g g
Salt og peber Salt og peber

Sommerdeller med stuvet spidskål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(42)

Opskriften

Rør hakket kylling med rygeost og krydderurter, og form til små frikadeller. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gyldne og gennemstegte, ca. 12 minutter. Skær spidskål i grove strimler, og kog dem i 4 minutter i letsaltet vand. Fisk kålen op i en sigte, og skyl den kogte kål med koldt vand. Så beholder det den flotte, grønne farve.

Kog kartoflerne i 12 minutter i vandet fra den kogte kål - det giver både smag, og du sparer tid, vand, energi og opvask. Kog i mellemtiden fløde og bouillonterning op, og jævn det med saucejævner. Saucen skal være tyk som cremefraiche. Vend det kogte spidskål i saucen, og varm det igennem.

Tilsæt finthakket dild ved servering, og smag til med salt og friskkværnet peber.