#LidlOverrasker
Snoede pestobrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 dl dl vand vand
20 g g gær gær
1 tsk. tsk. salt salt
180 g g ølandshvedemel ølandshvedemel
150 g g rugmel rugmel
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 glas glas pesto pesto
(rød eller grøn)
75 g g bresaola bresaola
100 g g mozzarella mozzarella
(revet mozzarella)
basilikumblade basilikumblade

Snoede pestobrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(2)

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet med olien og tilsæt herefter mel og salt. Juster vand og mel efter behov. Ælt dejen grundigt, til den bliver lind og får en fin blank overflade - brug evt. en æltemaskine. Lad dejen stå og hæve i 1-2 timer. Del dejen i 4 dele og tril hver del til en lang pølse (ca. 25-30 cm). Glat pølsen ud med fingrene, så den bliver flad og omkring 4 cm bred. Fordel pesto på de flade pølser og fordel derefter Bresaola, ost og basilikumblade på stykkerne. Begynd i den ene ende med at sno stykkerne om sig selv - det kræver lige lidt teknik, men brug let hånd. Læg de snoede pestobrød på en bageplade og lad dem hvile i 10-15 minutter. Bag dem herefter i ovnen på 200 grader i 15 min.TipBrødene kan bruges som snobrød - på en pind - over bålet i haven, ved stranden eller på spejderlejren.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Snoede pestobrød
25 min

Snoede pestobrød

Ingredienser

vand
2 dl
gær
20 g
salt
1 tsk.
ølandshvedemel
180 g
rugmel
150 g
olivenolie
2 spsk.
pesto (rød eller grøn)
1 glas
bresaola
75 g
mozzarella (revet mozzarella)
100 g
basilikumblade
Snoede pestobrød
25 min

Step 1

Snoede pestobrød

Opløs gæren i vandet med olien og tilsæt herefter mel og salt. Juster vand og mel efter behov. Ælt dejen grundigt, til den bliver lind og får en fin blank overflade - brug evt. en æltemaskine. Lad dejen stå og hæve i 1-2 timer. Del dejen i 4 dele og tril hver del til en lang pølse (ca. 25-30 cm). Glat pølsen ud med fingrene, så den bliver flad og omkring 4 cm bred. Fordel pesto på de flade pølser og fordel derefter Bresaola, ost og basilikumblade på stykkerne. Begynd i den ene ende med at sno stykkerne om sig selv - det kræver lige lidt teknik, men brug let hånd. Læg de snoede pestobrød på en bageplade og lad dem hvile i 10-15 minutter. Bag dem herefter i ovnen på 200 grader i 15 min.TipBrødene kan bruges som snobrød - på en pind - over bålet i haven, ved stranden eller på spejderlejren.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

vand: 2 dl
gær: 20 g
salt: 1 tsk.
ølandshvedemel: 180 g
rugmel: 150 g
olivenolie: 2 spsk.
pesto (rød eller grøn): 1 glas
bresaola: 75 g
mozzarella (revet mozzarella): 100 g
basilikumblade
Snoede pestobrød

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Boller med skvalderkål på bålet

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Boller med skvalderkål på bålet
20 min
(2)
Focacciabrød med oliven og rosmarin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Focacciabrød med oliven og rosmarin
20 min
(4)
Chapattis (indisk fladbrød)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chapattis (indisk fladbrød)
1:15 t
(1)
Mini fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Mini fladbrød
60 min
(3)
Glutenfri fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glutenfri fladbrød
30 min
(12)
Havregrynskiks med skyrdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Havregrynskiks med skyrdip
33 min
(3)
Hurtigt morgenbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hurtigt morgenbrød
10 min
(5)
Flutes med fuldkornsspeltmel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Flutes med fuldkornsspeltmel
25 min
(0)
Naanbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Naanbrød
10 min
(4)
Paleoboller med kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Paleoboller med kanel
10 min
(5)
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
20 min
(2)
Pølsehorn med rug og blomkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsehorn med rug og blomkål
15 min
(3)
Sandwichbrød med spelt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sandwichbrød med spelt
10 min
(2)
Stenalderbrød med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stenalderbrød med grøntsager
15 min
(5)
Broccolibrød med pålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolibrød med pålæg
10 min
(1)