Super frisk. Til Lidl Pris
Snoede pestobrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 dl dl vand vand
20 g g gær gær
1 tsk. tsk. salt salt
180 g g ølandshvedemel ølandshvedemel
150 g g rugmel rugmel
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 glas glas pesto pesto
(rød eller grøn)
75 g g bresaola bresaola
100 g g mozzarella mozzarella
(revet mozzarella)
basilikumblade basilikumblade

Snoede pestobrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(3)

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet med olien og tilsæt herefter mel og salt. Juster vand og mel efter behov. Ælt dejen grundigt, til den bliver lind og får en fin blank overflade - brug evt. en æltemaskine. Lad dejen stå og hæve i 1-2 timer. Del dejen i 4 dele og tril hver del til en lang pølse (ca. 25-30 cm). Glat pølsen ud med fingrene, så den bliver flad og omkring 4 cm bred. Fordel pesto på de flade pølser og fordel derefter Bresaola, ost og basilikumblade på stykkerne. Begynd i den ene ende med at sno stykkerne om sig selv - det kræver lige lidt teknik, men brug let hånd. Læg de snoede pestobrød på en bageplade og lad dem hvile i 10-15 minutter. Bag dem herefter i ovnen på 200 grader i 15 min.TipBrødene kan bruges som snobrød - på en pind - over bålet i haven, ved stranden eller på spejderlejren.

Udarbejdet af Birgitte Nymann