
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand vand | 2 dl dl | |
gær gær | 20 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
ølandshvedemel ølandshvedemel | 180 g g | |
rugmel rugmel | 150 g g | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | |
pesto
pesto (rød eller grøn) | 1 glas glas | |
bresaola bresaola | 75 g g | |
mozzarella
mozzarella (revet mozzarella) | 100 g g | |
basilikumblade basilikumblade |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnoede pestobrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Opløs gæren i vandet med olien og tilsæt herefter mel og salt. Juster vand og mel efter behov. Ælt dejen grundigt, til den bliver lind og får en fin blank overflade - brug evt. en æltemaskine. Lad dejen stå og hæve i 1-2 timer. Del dejen i 4 dele og tril hver del til en lang pølse (ca. 25-30 cm). Glat pølsen ud med fingrene, så den bliver flad og omkring 4 cm bred. Fordel pesto på de flade pølser og fordel derefter Bresaola, ost og basilikumblade på stykkerne. Begynd i den ene ende med at sno stykkerne om sig selv - det kræver lige lidt teknik, men brug let hånd. Læg de snoede pestobrød på en bageplade og lad dem hvile i 10-15 minutter. Bag dem herefter i ovnen på 200 grader i 15 min.TipBrødene kan bruges som snobrød - på en pind - over bålet i haven, ved stranden eller på spejderlejren.
Udarbejdet af Birgitte Nymann