
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand vand | 2 dl dl | ||
gær gær | 20 g g | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
ølandshvedemel ølandshvedemel | 180 g g | ||
rugmel rugmel | 150 g g | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
pesto
pesto (rød eller grøn) | 1 glas glas | ||
bresaola bresaola | 75 g g | ||
mozzarella
mozzarella (revet mozzarella) | 100 g g | ||
basilikumblade basilikumblade |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSnoede pestobrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Opløs gæren i vandet med olien og tilsæt herefter mel og salt. Juster vand og mel efter behov. Ælt dejen grundigt, til den bliver lind og får en fin blank overflade - brug evt. en æltemaskine. Lad dejen stå og hæve i 1-2 timer. Del dejen i 4 dele og tril hver del til en lang pølse (ca. 25-30 cm). Glat pølsen ud med fingrene, så den bliver flad og omkring 4 cm bred. Fordel pesto på de flade pølser og fordel derefter Bresaola, ost og basilikumblade på stykkerne. Begynd i den ene ende med at sno stykkerne om sig selv - det kræver lige lidt teknik, men brug let hånd. Læg de snoede pestobrød på en bageplade og lad dem hvile i 10-15 minutter. Bag dem herefter i ovnen på 200 grader i 15 min.TipBrødene kan bruges som snobrød - på en pind - over bålet i haven, ved stranden eller på spejderlejren.
Udarbejdet af Birgitte Nymann