
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
flormelis flormelis | 150 g g | ||
æggehvider æggehvide | 2 stk. stk. | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
mørk chokolade
mørk chokolade (60-70%) | 15 g g | ||
bagepapir bagepapir | |||
frysepose frysepose |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå spøgelser (marengsstykker)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tilberedning:Sigt flormelissen. Pisk ægehviderne stive med salt. Tilsæt flormelis en spiseskefuld af gangen, og fortsæt med at piske, indtil der dannes en tyk, glinsende æggehvidemasse. Kom massen i en sprøjtepose med en mellemstor tylle, og sprøjt små spøgelser ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag spøgelserne lyse og sprøde i en forvarmet ovn ved 120° C i ca. 1 time. Lad dem køle helt af. Hak den mørke chokolade, og smelt den over et varmt vandbad. Kom den smeltede chokolade i en frysepose, og klip et meget lille hul i posen. Sprøjt ansigter på spøgelserne med chokolade. Lad dem tørre.