Super frisk. Til Lidl Pris
Små kransekage-cupcakes

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g sukker sukker
125 g g smør smør
(+ Smør til muffinformene)
125 g g marcipan marcipan
2 æg æg
50 g g hvedemel hvedemel
80 g g nougat nougat
(kold nougat)

Topping

250 g g marcipan marcipan
150 g g flormelis flormelis
60 g g æggehvider æggehvide
(svarer til 2 små æg)

Små kransekage-cupcakes

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(3)

Sådan gør du

Pisk smør og sukker til en luftig masse. Riv marcipanen groft, hæld den i massen, og pisk videre. Tilsæt æggene efter hinanden, mens du stadig pisker. Hæld hvedemelet i. Smør 18 små muffinforme, og fordel dejen i formene ca. 3/4 fuld, og læg et stykke nougat i hver form. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C almindelig ovnvarme i 15-20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køl lidt af i formene. Skru ovnvarmen op på 210 °C.

Pisk marcipanen og flormelissen til topping sammen i en skål. Tilsæt æggehviderne, og kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle på. Sprøjt massen oven på kagerne, sæt dem i ovnen igen, og lad dem bage videre i 10-25 min, indtil toppingen er gennembagt.

Drys lidt flormelis over inden serveringen.