
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
sukker sukker | 125 g g | ||
smør
smør (+ Smør til muffinformene) | 125 g g | ||
marcipan marcipan | 125 g g | ||
æg æg | 2 | ||
hvedemel hvedemel | 50 g g | ||
nougat
nougat (kold nougat) | 80 g g |
Topping
marcipan marcipan | 250 g g | ||
flormelis flormelis | 150 g g | ||
æggehvider
æggehvide (svarer til 2 små æg) | 60 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå kransekage-cupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pisk smør og sukker til en luftig masse. Riv marcipanen groft, hæld den i massen, og pisk videre. Tilsæt æggene efter hinanden, mens du stadig pisker. Hæld hvedemelet i. Smør 18 små muffinforme, og fordel dejen i formene ca. 3/4 fuld, og læg et stykke nougat i hver form. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C almindelig ovnvarme i 15-20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køl lidt af i formene. Skru ovnvarmen op på 210 °C.
Pisk marcipanen og flormelissen til topping sammen i en skål. Tilsæt æggehviderne, og kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetylle på. Sprøjt massen oven på kagerne, sæt dem i ovnen igen, og lad dem bage videre i 10-25 min, indtil toppingen er gennembagt.
Drys lidt flormelis over inden serveringen.