Super frisk. Til Lidl Pris
Små islagkager med jordbær og kærnemælk

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g jordbær jordbær
1,5 dl dl kærnemælk kærnemælk
1 dl dl fløde fløde
3 æg æg
125 g g sukker sukker
træpinde træpind

Små islagkager med jordbær og kærnemælk

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(3)

Sådan gør du

Rengør jordbærerne og purer 300 g med kærnemælk. Skær 8 fine skiver af de øvrige jordbær og resten i fine tern. Pisk fløden stiv. Bland æggeblommer og sukker sammen i en skål og pisk det derefter sammen til en cremet masse over et varmt vandbad i 3-5 minutter. Jordbær pureret i kærnemælk og jordbær skåret i tern blandes i.

Vend forsigtigt fløden i. Læg en jordbærskive i hver enkelt muffinform , fordel massen udover og frys dem i en time. Stik derefter små træpinde eller skeer i som ispinde og frys isene igennem i yderligere 3 timer. Løs dem fra formene inden servering.

Næringsindhold

Fedt7 g Kulhydrater20 g Protein3 g kcal154 kJ645