
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
jordbær jordbær | 500 g g | |
kærnemælk kærnemælk | 1,5 dl dl | |
fløde fløde | 1 dl dl | |
æg æg | 3 | |
sukker sukker | 125 g g | |
træpinde træpind |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSmå islagkager med jordbær og kærnemælk
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rengør jordbærerne og purer 300 g med kærnemælk. Skær 8 fine skiver af de øvrige jordbær og resten i fine tern. Pisk fløden stiv. Bland æggeblommer og sukker sammen i en skål og pisk det derefter sammen til en cremet masse over et varmt vandbad i 3-5 minutter. Jordbær pureret i kærnemælk og jordbær skåret i tern blandes i.
Vend forsigtigt fløden i. Læg en jordbærskive i hver enkelt muffinform , fordel massen udover og frys dem i en time. Stik derefter små træpinde eller skeer i som ispinde og frys isene igennem i yderligere 3 timer. Løs dem fra formene inden servering.