Super frisk. Til Lidl Pris
Små fiskeruller med fyld af rejer

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 skalotteløg skalotteløg
2 spsk. spsk. smør smør
750 g g sejfilet sejfilet
havsalt havsalt
sort peber sort peber
2 - 3 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
125 g g rejer rejer
1,5 dl dl hvidvin hvidvin
2,5 dl dl bouillon bouillon
200 g g basmatiris basmatiris
600 g g spinat spinat
100 g g fløde fløde
25 g g rød kaviar rød kaviar

Små fiskeruller med fyld af rejer

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(5)

Sådan gør du

Pil og hak skalotteløgene fint. Brun dem i 1 spsk. varmt smør og stil dem til side.

Dup fiskefileterne tørre, halver dem på langs og der krydres med salt, peber og en smule citronsaft. Bland 90 g rejer med 1 spsk. skalotteløg og fordel det på fileterne. Rul dem sammen og hold dem samlet med et træspyd.

De resterende skalotteløg varmes på ny, spæd til med vin og tilsæt bouillonen. Blandingen koges op og rullerne sættes ned i. Lad dem stå overdækket og lad dem koge møre ved middel varme i ca. 10 min. Imens småkoges risene i saltvand ca. 10 min. Dampkog bladspinaten i det overskydende smør.

Tag rullerne op af saucen og hold dem varme. Tilsæt fløden til saucen og lad det småsimre i 2-3 min. Jævn efter behag og smag til med salt og peber. Bland overskydende rejer og kaviar forsigtigt i. Tryk risen portionsvis i en kop eller en lille form og vend det ud på 4 tallerkener.

Anret med fiskeruller, bladspinat og sauce.

Næringsindhold

Fedt18 g Kulhydrater46 g Protein41 g kcal550 kJ2307

Keywords

Aftensmad