
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
skalotteløg skalotteløg | 4 | ||
smør smør | 2 spsk. spsk. | ||
sejfilet sejfilet | 750 g g | ||
havsalt havsalt | |||
sort peber sort peber | |||
citronersaft citronsaft | 2 - 3 tsk. tsk. | ||
rejer rejer | 125 g g | ||
hvidvin hvidvin | 1,5 dl dl | ||
bouillon bouillon | 2,5 dl dl | ||
basmatiris basmatiris | 200 g g | ||
spinat spinat | 600 g g | ||
fløde fløde | 100 g g | ||
rød kaviar rød kaviar | 25 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå fiskeruller med fyld af rejer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pil og hak skalotteløgene fint. Brun dem i 1 spsk. varmt smør og stil dem til side.
Dup fiskefileterne tørre, halver dem på langs og der krydres med salt, peber og en smule citronsaft. Bland 90 g rejer med 1 spsk. skalotteløg og fordel det på fileterne. Rul dem sammen og hold dem samlet med et træspyd.
De resterende skalotteløg varmes på ny, spæd til med vin og tilsæt bouillonen. Blandingen koges op og rullerne sættes ned i. Lad dem stå overdækket og lad dem koge møre ved middel varme i ca. 10 min. Imens småkoges risene i saltvand ca. 10 min. Dampkog bladspinaten i det overskydende smør.
Tag rullerne op af saucen og hold dem varme. Tilsæt fløden til saucen og lad det småsimre i 2-3 min. Jævn efter behag og smag til med salt og peber. Bland overskydende rejer og kaviar forsigtigt i. Tryk risen portionsvis i en kop eller en lille form og vend det ud på 4 tallerkener.
Anret med fiskeruller, bladspinat og sauce.