
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 60 g g | |
flormelis flormelis | 40 g g | |
myntechokolade myntechokolade | 100 g g | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
æggeblommer æggeblomme | 1 | |
mel mel | 120 g g | |
mascarpone mascarpone | 200 g g | |
blåbær blåbær | 125 g g | |
mynte
mynte (til pynt) | ||
grøn frugtfarve grøn frugtfarve |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSmå desserttærter med mynte og blåbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bland smør med flormelis, salt, æggeblomme og mel, og rør godt, indtil dejen er glat. Lad det køle af i køleskabet i minimum 1 time. Rul dejen ud på køkkenbordet beklædt med mel. Ælt den, og fordel dejen i 6 muffinforme, sådan at den dækker bunden og siderne. Lad dejen køle af i muffinformene i 15 min. Stik dejen med en gaffel, og bag de små tærter 7 min i en forvarmet ovn på 200°C. Lad dem køle af, og befri herefter de små tærter fra muffinformene. Hak myntechokoladen fint. Farv mascarponen grøn med frugtfarve, og rør den sammen med myntechokoladen. Fyld cremen i de små tærter, og top dem med blåbær og mynteblade.