
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
60 g g | smør smør | ||
40 g g | flormelis flormelis | ||
100 g g | myntechokolade myntechokolade | ||
0,5 tsk tsk | salt salt | ||
1 | æggeblommer æggeblomme | ||
120 g g | mel mel | ||
200 g g | mascarpone mascarpone | ||
125 g g | blåbær blåbær | ||
mynte
mynte ((til pynt)) | |||
6 stk. stk. | muffinforme muffinform | ||
grøn frugtfarve grøn frugtfarve |
Små desserttærter med mynte og blåbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Bland smør med flormelis, salt, æggeblomme og mel, og rør godt, indtil dejen er glat. Lad det køle af i køleskabet i minimum 1 time. Rul dejen ud på køkkenbordet beklædt med mel. Ælt den, og fordel dejen i 6 muffinforme, sådan at den dækker bunden og siderne. Lad dejen køle af i muffinformene i 15 min. Stik dejen med en gaffel, og bag de små tærter 7 min i en forvarmet ovn på 200°C. Lad dem køle af, og befri herefter de små tærter fra muffinformene. Hak myntechokoladen fint. Farv mascarponen grøn med frugtfarve, og rør den sammen med myntechokoladen. Fyld cremen i de små tærter, og top dem med blåbær og mynteblade.