
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
20 g g | smør smør | ||
3 spsk spsk | honning honning | ||
50 g g | mandler
mandel ((og/eller pekannødder)) | ||
50 g g | havregryn havregryn | ||
150 g g | skyr
skyr ((natural)) | ||
3 | jordbær jordbær | ||
1 håndfulde håndfuld | blåbær blåbær | ||
1 drys drys | salt salt |
Skyr med hjemmelavet granola, frugt og honning
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°C. Smelt smør og honning i en gryde, og tag den af varmen. Hak mandlerne groft. Kom hakkede mandler, havregryn og salt i gryden, og rør grundigt rundt.Hæld blandingen i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen i ca. 15-20 min. Tag fadet ud af ovnen, og lad granolaen køle af.
Halvér bærrene. Servér skyren med halverede bær og den hjemmelavede granola.
Tip
Du kan lave granolaen aftenen før og evt. lave lidt ekstra til resten af ugen. Prøv også med tørrede rosiner i granolaen. Du kan også hoppe trinnet med granola over og blot bruge mysli.