Super frisk. Til Lidl Pris
Sigara börek med fåreost og oliven

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 spsk. spsk. pinjekerner pinjekerner
200 g g fåreost fåreost
(afdryppet)
50 g g grønne oliven grøn oliven
(uden sten)
1 bundter bundt persille persille
peber peber
8 - 10 yufka-dej yufka-dej
(á 15 g) (eller filodej)
200 ml ml solsikkeolie solsikkeolie
køkkenrulle køkkenrulle

Sigara börek med fåreost og oliven

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(4)

Sådan gør du

Rist pinjekernerne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem. Mos fåreosten fint. Lad olivenerne dryppe af, og hak dem. Pluk persillen af stænglerne, og hak den. Bland det hele, og smag til med peber. Pensl yufka-dejpladerne enkeltvis med en smule vand. Læg lidt fåreostcreme på den brede ende, og fordel det på langs. Fold siderne let henover, og rul dejen fast til små ruller. Varm solsikkeolie op i en pande, indtil der fremkommer bobler omkring en træske, der holdes ned i olien. Frituresteg börek portionsvis i olien i 1-2 min. Vend jævnligt. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér dem varme eller kolde.

Næringsindhold

Fedt14 g Kulhydrater10 g Protein5 g kcal195 kJ815