
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pinjekerner pinjekerner | 1 spsk. spsk. | ||
fåreost
fåreost (afdryppet) | 200 g g | ||
grønne oliven
grøn oliven (uden sten) | 50 g g | ||
persille persille | 1 bundter bundt | ||
peber peber | |||
yufka-dej
yufka-dej (á 15 g) (eller filodej) | 8 - 10 | ||
solsikkeolie solsikkeolie | 200 ml ml | ||
køkkenrulle køkkenrulle |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSigara börek med fåreost og oliven
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rist pinjekernerne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem. Mos fåreosten fint. Lad olivenerne dryppe af, og hak dem. Pluk persillen af stænglerne, og hak den. Bland det hele, og smag til med peber. Pensl yufka-dejpladerne enkeltvis med en smule vand. Læg lidt fåreostcreme på den brede ende, og fordel det på langs. Fold siderne let henover, og rul dejen fast til små ruller. Varm solsikkeolie op i en pande, indtil der fremkommer bobler omkring en træske, der holdes ned i olien. Frituresteg börek portionsvis i olien i 1-2 min. Vend jævnligt. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér dem varme eller kolde.