Super frisk. Til Lidl Pris
Sesamkylling med iceberg og østerssauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet4
Salt og peber Salt og peber
sesamfrø sesamfrø2 spsk. spsk.
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
icebergsalat icebergsalat1
østerssauce østerssauce2 spsk. spsk.
sojasauce sojasauce1 tsk. tsk.
sukker sukker0,5 tsk. tsk.
majsstivelse majsstivelse0,5 tsk. tsk.
vand vand3 spsk. spsk.
olie olie0,5 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg4 fed fed

Tilbehør

ris ris
(eller brød)

Sesamkylling med iceberg og østerssauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(49)

Opskriften

Krydr kyllingerne med salt og peber, og steg dem i rigeligt fedtstof på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegt. Lad dem hvile lunt og tildækket. Du skal ikke gøre panden ren eller kassere fedtstoffet, men gemme det til saucen.

Del icebergsalat i kvarte og fjern stokken, før du skærer den ud i grove stykker. Kog 1 liter vand op, og hæld det kogende vand over salaten. Lad det trække 1 minut i det varme vand, og sigt straks vandet fra herefter.

Bland østerssauce, soja, sukker, majsstivelse og vand sammen. Skær hvidløg i tynde flager eller pres det, hvis du vil have en kraftigere hvidløgssmag. Kom det på panden med lidt olie til hvidløget let gyldent. Tilsæt sojablandingen, og rør til saucen er tyk. Fordel straks saucen over salaten. Ved de stegte kyllingestykker på panden, så du får det sidste sauce med og drys med sesam inden servering.