
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet | 4 | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
sesamfrø sesamfrø | 2 spsk. spsk. | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
icebergsalat icebergsalat | 1 | ||
østerssauce østerssauce | 2 spsk. spsk. | ||
sojasauce sojasauce | 1 tsk. tsk. | ||
sukker sukker | 0,5 tsk. tsk. | ||
majsstivelse majsstivelse | 0,5 tsk. tsk. | ||
vand vand | 3 spsk. spsk. | ||
olie olie | 0,5 spsk. spsk. | ||
hvidløg hvidløg | 4 fed fed |
Tilbehør
ris
ris (eller brød) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSesamkylling med iceberg og østerssauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Krydr kyllingerne med salt og peber, og steg dem i rigeligt fedtstof på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegt. Lad dem hvile lunt og tildækket. Du skal ikke gøre panden ren eller kassere fedtstoffet, men gemme det til saucen.
Del icebergsalat i kvarte og fjern stokken, før du skærer den ud i grove stykker. Kog 1 liter vand op, og hæld det kogende vand over salaten. Lad det trække 1 minut i det varme vand, og sigt straks vandet fra herefter.
Bland østerssauce, soja, sukker, majsstivelse og vand sammen. Skær hvidløg i tynde flager eller pres det, hvis du vil have en kraftigere hvidløgssmag. Kom det på panden med lidt olie til hvidløget let gyldent. Tilsæt sojablandingen, og rør til saucen er tyk. Fordel straks saucen over salaten. Ved de stegte kyllingestykker på panden, så du får det sidste sauce med og drys med sesam inden servering.