Super frisk. Til Lidl Pris
Sesamkylling med iceberg og østerssauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 kyllingefileter kyllingefilet
Salt og peber Salt og peber
2 spsk. spsk. sesamfrø sesamfrø
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
1 icebergsalat icebergsalat
2 spsk. spsk. østerssauce østerssauce
1 tsk. tsk. sojasauce sojasauce
0,5 tsk. tsk. sukker sukker
0,5 tsk. tsk. majsstivelse majsstivelse
3 spsk. spsk. vand vand
0,5 spsk. spsk. olie olie
4 fed fed hvidløg hvidløg

Sesamkylling med iceberg og østerssauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(11)

Sådan gør du

Krydr kyllingerne med salt og peber, og steg dem i rigeligt fedtstof på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegt. Lad dem hvile lunt og tildækket. Du skal ikke gøre panden ren eller kassere fedtstoffet, men gemme det til saucen.

Del icebergsalat i kvarte og fjern stokken, før du skærer den ud i grove stykker. Kog 1 liter vand op, og hæld det kogende vand over salaten. Lad det trække 1 minut i det varme vand, og sigt straks vandet fra herefter.

Bland østerssauce, soja, sukker, majsstivelse og vand sammen. Skær hvidløg i tynde flager eller pres det, hvis du vil have en kraftigere hvidløgssmag. Kom det på panden med lidt olie til hvidløget let gyldent. Tilsæt sojablandingen, og rør til saucen er tyk. Fordel straks saucen over salaten. Ved de stegte kyllingestykker på panden, så du får det sidste sauce med og drys med sesam inden servering.

Tilbehør: Ris eller godt brød