
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | kyllingefileter kyllingefilet | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
2 spsk spsk | sesamfrø sesamfrø | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
1 | icebergsalat icebergsalat | ||
2 spsk spsk | østerssauce østerssauce | ||
1 tsk tsk | sojasauce sojasauce | ||
0,5 tsk tsk | sukker sukker | ||
0,5 tsk tsk | majsstivelse majsstivelse | ||
3 spsk spsk | vand vand | ||
0,5 spsk spsk | olie olie | ||
4 fed fed | hvidløg hvidløg |
Sesamkylling med iceberg og østerssauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Krydr kyllingerne med salt og peber, og steg dem i rigeligt fedtstof på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegt. Lad dem hvile lunt og tildækket. Du skal ikke gøre panden ren eller kassere fedtstoffet, men gemme det til saucen.
Del icebergsalat i kvarte og fjern stokken, før du skærer den ud i grove stykker. Kog 1 liter vand op, og hæld det kogende vand over salaten. Lad det trække 1 minut i det varme vand, og sigt straks vandet fra herefter.
Bland østerssauce, soja, sukker, majsstivelse og vand sammen. Skær hvidløg i tynde flager eller pres det, hvis du vil have en kraftigere hvidløgssmag. Kom det på panden med lidt olie til hvidløget let gyldent. Tilsæt sojablandingen, og rør til saucen er tyk. Fordel straks saucen over salaten. Ved de stegte kyllingestykker på panden, så du får det sidste sauce med og drys med sesam inden servering.
Tilbehør: Ris eller godt brød