
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
sesamfrø
sesamfrø (ca. 175 g) | 3 dl dl | ||
revet ost revet ost | 50 g g | ||
solsikkekerner
solsikkekerner (ca. 60 g) | 1 dl dl | ||
Pofiber, tørrede kartoffelfibre Pofiber, tørrede kartoffelfibre | 0,5 dl dl | ||
vand vand | 1 dl dl | ||
æg
æg (ca. 100 g) | 2 | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSesamknækbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sæt ovnen på 180 grader. Rør alle ingredienser sammen i en skål. Tag halvdelen af dejen og læg den på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå og brug en kagerulle til at rulle massen tyndt ud på bagepapiret. Gentag processen med den anden halvdel af dejen og et nyt stykke bagepapir.Bag i 15 min. ved 180 grader. Tag så pladen ud af ovnen og skær knækbrødet ud i den størrelse skiver, du vil have dem. En pizzakniv gør let arbejdet for dig. Sæt herefter pladen tilbage i ovnen og skru ned til 140 grader. Bag i yderligere 15 minutter. Tips Vil du have mere rustikke stykker knækbrød, så lad være at skære dem ud med pizzakniven, men bræk dem i stedet i de stykker, du vil have, når det er bagt. Spis med pålæg eller fx Nordisk Hummus.Udarbejdet af Birgitte Nymann