Super frisk. Til Lidl Pris
Sandwichbrød med spelt

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

8 dl dl vand vand
15 g g gær gær
1 kg kg speltmel speltmel
20 g g salt salt
1 spsk. spsk. honning honning
olivenolie olivenolie

Sandwichbrød med spelt

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(7)

Sådan gør du

Dag 1: Rør vand og gær sammen. Tilsæt honning, lidt olivenolie, salt og herefter fuldkornsspeltmel lidt af gangen. Rør dejen sammen med en ske eller i en røremaskine i ca. 5 min., til den er sej og klistret. Hæld dejen over i en oliesmurt skål, læg et låg eller en tallerken over og sæt den køligt, helst i køleskabet, i 12-24 timer.

Dag 2: Pensl to rugbrødsforme med olivenolie. Hæld lidt olivenolie ud på bordet og vip dejen forsigtigt ud. Skær dejen over i 2 dele og læg en del i hver form. Dejen skal nu hæve ved stuetemperatur 1-3 timer. Dejen bages herefter i ca. 30-35 min. ved 230 grader. Vend brødene ud af formene på en bagerist og lad dem køle af.

Udarbejdet af Birgitte Nymann