
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 15 g g | ||
vand vand | 5 dl dl | ||
yoghurt yoghurt | 1 dl dl | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
havremel havremel | 250 g g | ||
hvedemel hvedemel | 300 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSandwichbrød med havre
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Saml alle ingredienserne i en skål og rør grundigt. Dejen må gerne være klistret. Lad dejen hæve natten over (eller min. 2 timer). Hæld dejen op i en brødform, som du beklæder med bagepapir eller smør bagepladen med olie. Lad dejen hæve 1-2 timer i formen. Bag i en varm ovn (200-220 grader) i 40 minutter.
Tip
Spis fx ristet om morgenen med peanutbutter og skiver af pære eller banan.
Udarbejdet af Birgitte Nymann