
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 15 g g | |
vand vand | 5 dl dl | |
yoghurt yoghurt | 1 dl dl | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
havremel havremel | 250 g g | |
hvedemel hvedemel | 300 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSandwichbrød med havre
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Saml alle ingredienserne i en skål og rør grundigt. Dejen må gerne være klistret. Lad dejen hæve natten over (eller min. 2 timer). Hæld dejen op i en brødform, som du beklæder med bagepapir eller smør bagepladen med olie. Lad dejen hæve 1-2 timer i formen. Bag i en varm ovn (200-220 grader) i 40 minutter.
Tip
Spis fx ristet om morgenen med peanutbutter og skiver af pære eller banan.
Udarbejdet af Birgitte Nymann