
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSaftige svampebøffer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kartofler: Del kartofler i halve, og skyl dem i koldt vand. Dup dem helt tørre i et rent viskestykke, og kom dem i en bradepande. Vend dem med fedtstof, salt og peber, og steg dem i en 200 °C forvarmet ovn i ca. 30 minutter. Skær peberfrugter i strimler, og vend dem i kartoflerne. Steg yderligere 15 minutter.
Bøffer: Skær champignoner i mindre stykker, og hak dem i en foodprocessor, hvis du har sådan en stående. Ellers kan du hakke dem grundigt med en stor kniv. Stykkerne skal ikke være større end et riskorn, så hak bare løs.
Ælt de hakkede svampe sammen med oksekødet til en ensartet fars. Form 4 store bøffer, og krydr dem med salt og peber. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og kødsaften er klar, når du trykker på dem.
Sauce:
Rør cremefraiche og pesto sammen, og servér den kolde sauce til bøffer og stegte kartofler.