
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet - Masterclass
Lidl har indgået i et team med Det Danske Kokkelandshold for at forbedre danskernes evner i køkkenet. Vil du gerne være en knivspids bedre til at mestre nogle af de svære teknikker? Så følg med her og se, hvordan du skal gøre.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSådan tilbereder du sprøde flæskesvær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
En saftig flæskesteg med de perfekte sprøde svær. Lyder det svært at lave? Holdkaptajnen på Det Danske Kokkelandshold, Christian Wellendorf, viser dig, hvordan du nemt kan blive en knivspids bedre til teknikken. Når først du knækker koden til flæskesværene får du perfekt steg med sprøde svær hver gang. Prøv selv her.
- Læg stegen med sværene nedad i en bradepande.
- Drys med sorte peberkorn og laurbær. Dæk med vand, og sæt stegen i ovnen ved 200 grader i 12 min.
- Tag stegen ud, vend den om, og krydr godt med salt og peber. Stik laurbær ned mellem sværene. Skru ovnen op på 220 grader.
- Sæt stegen ind i den forvarmede ovn, og giv den 40 min til 1 time. Tag stegen ud ved en kernetemperatur på 60 grader.
- Lad stegen hvile, så kødsaften kan få lov at sætte sig.
- Skær stegen ud i skiver
Tip: Kan serveres med en god rødkål og brunede kartofler.