Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på Rosmarinkylling i portobellosvampe  fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

600 g g portobellosvampe portobellosvamp
(6-8 stk)
280 g g kyllingefileter kyllingefilet
6 kviste kvist rosmarin rosmarin
1 citroner citron
1 stk. stk. salt salt
peber peber
1 løg løg
2 tomater tomat
200 g g revet cheddar revet cheddar

Rosmarinkylling i portobellosvampe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(27)

Sådan gør du

Vrid stokken af portobellosvampene og læg de store svampehoveder i et letsmurt, ovnfast fad med den åbne side opad.

Hak stokkene fint.

Skær kylling i mindre tern og vend dem med de hakkede svampestokke, finthakket rosmarin, citronsaft, salt og peber.

Hak løg og skær tomater i tern og bland det med kyllingeternene.

Fordel blandingen i svampene og top med revet cheddarost.

Bag svampene i en 220 °C forvarmet ovn i ca. 20 minutter til osten er gylden og svampene møre, når du stikker i dem med en lille spids kniv.

Lad dem hvile ca. 5 minutter inden servering. Server evt. en frisk grøn salat som tilbehør.