
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRosmarinkylling i portobellosvampe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Vrid stokken af portobellosvampene og læg de store svampehoveder i et letsmurt, ovnfast fad med den åbne side opad.
- Hak stokkene fint.
- Skær kylling i mindre tern og vend dem med de hakkede svampestokke, finthakket rosmarin, citronsaft, salt og peber.
- Hak løg og skær tomater i tern og bland det med kyllingeternene.
- Fordel blandingen i svampene og top med revet cheddarost.
- Bag svampene i en 220 °C forvarmet ovn i ca. 20 minutter til osten er gylden og svampene møre, når du stikker i dem med en lille spids kniv.
- Lad dem hvile ca. 5 minutter inden servering.
- Server evt. en frisk grøn salat som tilbehør.