Super frisk. Til Lidl Pris
Rosenkålssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g rosenkål rosenkål
2 stk. stk. æbler æble
(ca. 110 g)
30 g g persille persille
100 g g mandler mandel
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
(ca. 30 ml)
2 tsk. tsk. sennep sennep
citronersaft citronsaft
citroner (skal fra) citron (skal fra)
2 tsk. tsk. honning honning
Salt og peber Salt og peber

Rosenkålssalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(9)

Sådan gør du

Rengør rosenkålene og pil de yderste blade af, hvis de er grimme. Snit derefter rosenkålene i fine, tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i fine tern. Rengør og hak persillen. Rist mandlerne på panden til de begynder at tage lidt farve. Lad dem køle ned, mens du blander salaten. Bland rosenkål, æbler og persille i en skål. Rør olivenolie, sennep, citronsaft, citronskal og honning sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server. Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt56 g Kulhydrater32 g Protein21 g kcal746 kJ3118