
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rosenkål rosenkål | 200 g g | ||
æbler
æble (ca. 110 g) | 1 stk. stk. | ||
persille persille | 15 g g | ||
mandler mandel | 50 g g | ||
olivenolie
olivenolie (ca. 30 ml) | 2 spsk. spsk. | ||
sennep sennep | 1 tsk. tsk. | ||
citronersaft citronsaft | |||
citroner (skal fra) citron (skal fra) | |||
honning honning | 1 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
rosenkål rosenkål | 200 g g | ||
æbler
æble (ca. 110 g) | 1 stk. stk. | ||
persille persille | 15 g g | ||
mandler mandel | 50 g g | ||
olivenolie
olivenolie (ca. 30 ml) | 2 spsk. spsk. | ||
sennep sennep | 1 tsk. tsk. | ||
honning honning | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRosenkålssalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rengør rosenkålene og pil de yderste blade af, hvis de er grimme. Snit derefter rosenkålene i fine, tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i fine tern. Rengør og hak persillen. Rist mandlerne på panden til de begynder at tage lidt farve. Lad dem køle ned, mens du blander salaten. Bland rosenkål, æbler og persille i en skål. Rør olivenolie, sennep, citronsaft, citronskal og honning sammen. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server. Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt56
g
Kulhydrater32
g
Protein21
g
kcal746
kJ3118