Super frisk. Til Lidl Pris
Rødkålstærter med flødeost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 spsk. spsk. vand vand
50 g g hasselnødder hasselnød
200 g g mel mel
100 g g smør smør
salt salt
500 g g rødkål rødkål
1 rødløg rødløg
peber peber
150 ml ml portvin portvin
40 g g rosiner rosin
2 æg æg
150 g g flødeost flødeost
50 ml ml mælk mælk
olivenolie olivenolie

Rødkålstærter med flødeost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(5)

Sådan gør du

Hak hasselnødderne fint. Ælt hasselnødder, mel, smør, ½ tsk salt og 4 spsk koldt vand sammen. Fordel dejen som bund i 6 små, tærteforme, og lad dem køle af i køleskabet i 1 time. Rens rødkålen, og snit den i fine strimler. Skræl rødløget, og hak det fint. Steg rødløg og rødkål sammen i smør i 3 minutter. Tilsæt portvin, salt, peber og rosiner. Lad det køle af. Bland æg, flødeost, mælk, salt og peber sammen. Fordel rødkålsblandingen i de 6 tærteforme. Hæld æggeblandingen over, og bag tærterne i en forvarmet ovn på 180°C i 45 minutter. Tærterne kan serveres både kolde og varme.