
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vand vand | 4 spsk. spsk. | |
hasselnødder hasselnød | 50 g g | |
mel mel | 200 g g | |
smør smør | 100 g g | |
salt salt | ||
rødkål rødkål | 500 g g | |
rødløg rødløg | 1 | |
peber peber | ||
portvin portvin | 150 ml ml | |
rosiner rosin | 40 g g | |
æg æg | 2 | |
flødeost flødeost | 150 g g | |
mælk mælk | 50 ml ml | |
olivenolie olivenolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRødkålstærter med flødeost
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak hasselnødderne fint. Ælt hasselnødder, mel, smør, ½ tsk salt og 4 spsk koldt vand sammen. Fordel dejen som bund i 6 små, tærteforme, og lad dem køle af i køleskabet i 1 time. Rens rødkålen, og snit den i fine strimler. Skræl rødløget, og hak det fint. Steg rødløg og rødkål sammen i smør i 3 minutter. Tilsæt portvin, salt, peber og rosiner. Lad det køle af. Bland æg, flødeost, mælk, salt og peber sammen. Fordel rødkålsblandingen i de 6 tærteforme. Hæld æggeblandingen over, og bag tærterne i en forvarmet ovn på 180°C i 45 minutter. Tærterne kan serveres både kolde og varme.