Super frisk. Til Lidl Pris
Rødkålstærter med flødeost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

vand vand4 spsk. spsk.
hasselnødder hasselnød50 g g
mel mel200 g g
smør smør100 g g
salt salt
rødkål rødkål500 g g
rødløg rødløg1
peber peber
portvin portvin150 ml ml
rosiner rosin40 g g
æg æg2
flødeost flødeost150 g g
mælk mælk50 ml ml
olivenolie olivenolie

Rødkålstærter med flødeost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(6)

Opskriften

Hak hasselnødderne fint. Ælt hasselnødder, mel, smør, ½ tsk salt og 4 spsk koldt vand sammen. Fordel dejen som bund i 6 små, tærteforme, og lad dem køle af i køleskabet i 1 time. Rens rødkålen, og snit den i fine strimler. Skræl rødløget, og hak det fint. Steg rødløg og rødkål sammen i smør i 3 minutter. Tilsæt portvin, salt, peber og rosiner. Lad det køle af. Bland æg, flødeost, mælk, salt og peber sammen. Fordel rødkålsblandingen i de 6 tærteforme. Hæld æggeblandingen over, og bag tærterne i en forvarmet ovn på 180°C i 45 minutter. Tærterne kan serveres både kolde og varme.