
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | figner figne | ||
16 skiver skive | syltede rødbeder syltet rødbede | ||
80 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
3 tsk tsk | sennep sennep | ||
2 tsk tsk | honning honning | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
8 skiver skive | groft rugbrød groft rugbrød | ||
150 g g | camembert camembert |
Rødbedebidder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:25
min
(1)
Sådan gør du
Lad rødbederne dryppe af. Halvér 2 figner, skrab frugtkødet ud, og hak frugtkødet i småstykker. Skær de resterende 2 figner i fine stykker. Bland frugtkødet fra 2 figner med creme fraiche, sennep, honning, salt og peber. Skær camembert i 16 skiver. Rist rugbrødet, og halvér skiverne. Lad rugbrødet køle af. Fordel rødbedeskiverne og figenstykkerne på rugbrødsskiverne, top dem med sennepscremen og en skive camembert.