
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg løg | ||
1 | hvidløgsfed hvidløgsfed | ||
1 dåser dåse | kidneybønner
kidneybønner ((255 g afdryppede)) | ||
100 g g | chorizos chorizo | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
citronersaft citronsaft | |||
salt salt | |||
0,5 tsk tsk | paprikaer paprika | ||
1 bøtter bøtte | persille persille | ||
100 g g | salatost salatost |
Rød bønnesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(0)
Sådan gør du
Skræl løget og hvidløget, og hak dem. Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af. Flå skindet af chorizoen, og skær den i små tern. Bland det hele sammen. Omrør olie, citronsaft, salt og paprika. Bland det med salaten, og lad det stå tildækket i 30 minutter. Pluk persillebladene af, og hak dem groft. Lad salatosten dryppe af, og skær den i små tern. Smag salaten til, og bland den med persille og ost lige før servering.