Super frisk. Til Lidl Pris
Rød bønnesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
1 hvidløgsfed hvidløgsfed
1 dåser dåse kidneybønner kidneybønner
(255 g afdryppede)
100 g g chorizos chorizo
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
citronersaft citronsaft
salt salt
0,5 tsk. tsk. paprikaer paprika
1 bøtter bøtte persille persille
100 g g salatost salatost

Rød bønnesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(1)

Sådan gør du

Skræl løget og hvidløget, og hak dem. Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af. Flå skindet af chorizoen, og skær den i små tern. Bland det hele sammen. Omrør olie, citronsaft, salt og paprika. Bland det med salaten, og lad det stå tildækket i 30 minutter. Pluk persillebladene af, og hak dem groft. Lad salatosten dryppe af, og skær den i små tern. Smag salaten til, og bland den med persille og ost lige før servering.

Næringsindhold

Fedt22 g Kulhydrater21 g Protein20 g kcal382 kJ1592