
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | ||
hvidløgsfed hvidløgsfed | 1 | ||
kidneybønner
kidneybønner (255 g afdryppede) | 1 dåser dåse | ||
chorizos chorizo | 100 g g | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
citronersaft citronsaft | |||
salt salt | |||
paprika paprika | 0,5 tsk. tsk. | ||
persille persille | 1 bøtter bøtte | ||
salatost salatost | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRød bønnesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løget og hvidløget, og hak dem. Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af. Flå skindet af chorizoen, og skær den i små tern. Bland det hele sammen. Omrør olie, citronsaft, salt og paprika. Bland det med salaten, og lad det stå tildækket i 30 minutter. Pluk persillebladene af, og hak dem groft. Lad salatosten dryppe af, og skær den i små tern. Smag salaten til, og bland den med persille og ost lige før servering.
Næringsindhold
Fedt22
g
Kulhydrater21
g
Protein20
g
kcal382
kJ1592