
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1,5 kg kg | blandede rodfrugter blandede rodfrugter | ||
500 g g | kartofler kartoffel | ||
1 | løg løg | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
4 -8 | æg æg | ||
syltede rødbeder
syltet rødbede (evt.) |
Rodfrugtbiks med spejlæg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:45
min
(3)
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200°C.
Skræl alle rodfrugter, kartofler og løget. Rodfrugter og løg skæres i tern og kommer op i en skål, mens kartoflerne skæres i tern og skylles under i rindende koldt vand, til vandet er klart. Dup kartoflerne tørre og kom dem sammen med løg og rodfrugter. Vend alt grundigt sammen med olie, salt og peber, og fordel blandingen i en stor bradepande. Steg rodfrugterne i den varme ovn i 45 minutter, og vend dem et par gange undervejs.
Lav spejlæg, og servér med dem med rodfrugtbiks og evt. syltede rødbeder.