Super frisk. Til Lidl Pris
Rodfrugtbiks med spejlæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1,5 kg kg blandede rodfrugter blandede rodfrugter
500 g g kartofler kartoffel
1 løg løg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
4 - 8 æg æg
syltede rødbeder syltet rødbede
(evt.)

Rodfrugtbiks med spejlæg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(9)

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200°C.

Skræl alle rodfrugter, kartofler og løget. Rodfrugter og løg skæres i tern og kommer op i en skål, mens kartoflerne skæres i tern og skylles under i rindende koldt vand, til vandet er klart. Dup kartoflerne tørre og kom dem sammen med løg og rodfrugter. Vend alt grundigt sammen med olie, salt og peber, og fordel blandingen i en stor bradepande. Steg rodfrugterne i den varme ovn i 45 minutter, og vend dem et par gange undervejs.

Lav spejlæg, og servér med dem med rodfrugtbiks og evt. syltede rødbeder.