
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 100 g g | ||
æg æg | 2 | ||
rørsukker rørsukker | 2,25 dl dl | ||
hvedemel hvedemel | 1,5 dl dl | ||
kakaopulver kakaopulver | 4 spsk. spsk. | ||
salt salt | 1 drys drys | ||
mørk chokolade mørk chokolade | 50 g g | ||
karamel fudge karamel fudge | 75 g g | ||
ristede, saltede nødder ristede, saltede nødder | |||
nougatstænger
nougatstang (i opskriften er der brugt nougatstang med tranebær) | 50 g g | ||
salt salt | 1 drys drys |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRocky road brownie
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Start med at smelte smørret. Pisk æg og sukker luftigt et par minutter i en skål. Pisk derefter mel, kakao og salt i og til sidst smørret, til det er blandet sammen. Kom bagepapir i en lille form på cirka 20 x 20 cm og hæld dejen i. Hak chokolade, fudge, nødder og fransk nougat i små stykker og kom den oven på dejen. Drys evt med et lille drys flagesalt. Bag kagen ved 170 grader varmluft i cirka 30 minutters tid. Lad kagen køle af og kom den så på køl i minimum et par timer og gerne natten over, så den kan blive helt hård. Skær den ud i mindre bidder.
Opskriften er udviklet af Anna, fra Anna-mad.dk