Super frisk. Til Lidl Pris
Risotto Milanese med safran

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

1 løg løg
(lille)
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
400 g g risottoris risottoris
2 dl dl hvidvin hvidvin
(tør)
1 l l grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
(varm)
100 g g parmesanost parmesanost
(revet)
0,1 g g safran safran
(safrantråde, fx. Deluxe safrantråde)
100 g g smør smør
Salt og peber Salt og peber

Risotto Milanese med safran

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(4)

Sådan gør du

Risotto Milanese er en klassisk italiensk risottoopskrift, der med sin flotte, safrangule farve lyser op på tallerkenen. Perfekt som tilbehør til alle typer kød- eller fiskeretter eller som en lækker forret toppet med fx grillede argentinske røde rejer.

Svits løg i olivenolie, til de er klare. Tilsæt risottoris, og lad dem svitse med under omrøring i 2 minutter.

Tilsæt hvidvin, og lad det koge næsten væk. Kom safran i, og tilsæt varm bouillon lidt ad gangen, mens du rører i risen.

Lad væsken koge næsten væk, inden du tilsætter mere. Rør ofte i risen.

Fortsæt 18-20 minutter til risen er al dente - altså kogt, men med lidt ”bid” i.

Skær det kolde smør i tern, og rør det sammen med revet parmesanost i risottoen, til konsistensen er blød og cremet.

Smag til med salt og peber.