Rice ’n’ beans

Rice ’n’ beans image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   løg
    • 1   flaske tomatsauce
    • 2   brikker kidneybønner
    • 1   bouillon
    • 2   spsk. paprika
    • 500   g stangbønner
    • 200   g babyspinat
    •   fritureolie
    •   salt og peber
    • 4   dl basmatiris

Forberedelse

  1. Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare.

  2. Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika.

  3. Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten.

  4. Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen.

  5. Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.