
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | ||
tomatsauce tomatsauce | 1 flasker flaske | ||
kidneybønner
kidneybønner (á 380/230 g) | 2 brikker brik | ||
bouillon
bouillon (evt.) | 1 | ||
paprika paprika | 2 spsk. spsk. | ||
stangbønner stangbønner | 500 g g | ||
babyspinat babyspinat | 200 g g | ||
fritureolie fritureolie | |||
Salt og peber Salt og peber | |||
basmatiris basmatiris | 4 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRice ’n’ beans
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare.
- Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika.
- Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten.
- Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen.
- Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.