Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på Rice ’n’ beans fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
tomatsauce tomatsauce1 flasker flaske
kidneybønner kidneybønner
(á 380/230 g)
2 brikker brik
bouillon bouillon
(evt.)
1
paprika paprika2 spsk. spsk.
stangbønner stangbønner500 g g
babyspinat babyspinat200 g g
fritureolie fritureolie
Salt og peber Salt og peber
basmatiris basmatiris4 dl dl

Rice ’n’ beans

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(29)

Opskriften

  1. Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare.
  2. Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika.
  3. Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten.
  4. Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen.
  5. Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.