
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | |
tomatsauce tomatsauce | 1 flasker flaske | |
kidneybønner
kidneybønner (á 380/230 g) | 2 brikker brik | |
bouillon
bouillon (evt.) | 1 | |
paprika paprika | 2 spsk. spsk. | |
stangbønner stangbønner | 500 g g | |
babyspinat babyspinat | 200 g g | |
fritureolie fritureolie | ||
Salt og peber Salt og peber | ||
basmatiris basmatiris | 4 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRice ’n’ beans
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare.
- Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika.
- Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten.
- Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen.
- Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.