Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på Rice ’n’ beans fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
1 flasker flaske tomatsauce tomatsauce
2 brikker brik kidneybønner kidneybønner
(á 380/230 g)
1 bouillon bouillon
(evt.)
2 spsk. spsk. paprikaer paprika
500 g g stangbønner stangbønner
200 g g babyspinat babyspinat
fritureolie fritureolie
Salt og peber Salt og peber
4 dl dl basmatiris basmatiris

Rice ’n’ beans

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(10)

Sådan gør du

Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare. Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika. Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten. Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen. Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.