Skræl løget, og skær det i tern. Svits dem i olie i en gryde til de er klare.
Rice ’n’ beans
Ingredienser
4
portioner
-
- 1 løg
- 1 flaske tomatsauce
- 2 brikker kidneybønner
- 1 bouillon
- 2 spsk. paprika
- 500 g stangbønner
- 200 g babyspinat
- fritureolie
- salt og peber
- 4 dl basmatiris
Forberedelse
Tilsæt tomatsauce, bønner (de skal ikke drænes), bouillonterning og paprika.
Skær stangbønner i mindre stykker, og kom dem i saucen. Lad det simre ca. 5 minutter, mens du hakker spinaten.
Gem ca. 1/3 af spinatbladene til topping. Kom de hakkede spinatblade i saucen, og lad det hele simre ved lav varme, mens du koger risen som beskrevet på posen.
Smag bønnerne til med salt og peber, og servér med de kogte ris, friske spinatblade og et drys paprika på toppen.