Rib eye med knuste kartofler og salat

Rib eye med knuste kartofler og salat image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:10 t

Ingredienser

4 personer
    • 1   rib eye
    •   salt og peber
    • 10   kartofler
    •   olivenolie
    •   havsalt
    •   parmesanost
    •   timian
    • 100   g valnøddekerner
    • 1   bakke feldsalat
    • 1   bakke blåbær
    • 1   stk. romainsalat
    • 0,5   spidskål
    • 1   bundt brøndkarse

Forberedelse

    Salat

    Rist valnødderne på en tør pande i 3-4 min. Afkøl nødderne, og hak dem groft. Skyl salaterne og snit spidskål fint. Anret salaterne og spidskålen på et stort fad, og drys med nødder og blåbær.

    Knuste kartofler

    Skrub kartoflerne godt. Kog kartoflerne i en gryde, og placer dem derefter på en bageplade. Tryk kartoflerne en smule med bagsiden af en gaffel. Drys dem med olivenolie, havsalt og friskrevet parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15. min ved 200 grader.

    Rib eye

    Krydr kødet godt med salt og peber, og steg det på en varm pande i olie. Kødet skal steges ca. 2-3 min på hver side. Lad det hvile, og skær derefter kødet ud.