Super frisk. Til Lidl Pris
Rib eye med knuste kartofler og salat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 rib eye rib eye
Salt og peber Salt og peber
10 kartofler kartoffel
olivenolie olivenolie
havsalt havsalt
parmesanost parmesanost
timian timian
100 g g valnøddekerner valnøddekerne
1 bakker bakke feldsalat feldsalat
1 bakker bakke blåbær blåbær
1 stk. stk. romainsalat romainsalat
0,5 spidskål spidskål
1 bundter bundt brøndkarse brøndkarse

Rib eye med knuste kartofler og salat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(4)

Sådan gør du

Salat

Rist valnødderne på en tør pande i 3-4 min. Afkøl nødderne, og hak dem groft. Skyl salaterne og snit spidskål fint. Anret salaterne og spidskålen på et stort fad, og drys med nødder og blåbær.

Knuste kartofler

Skrub kartoflerne godt. Kog kartoflerne i en gryde, og placer dem derefter på en bageplade. Tryk kartoflerne en smule med bagsiden af en gaffel. Drys dem med olivenolie, havsalt og friskrevet parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15. min ved 200 grader.

Rib eye

Krydr kødet godt med salt og peber, og steg det på en varm pande i olie. Kødet skal steges ca. 2-3 min på hver side. Lad det hvile, og skær derefter kødet ud.

Keywords

Aftensmad