Super frisk. Til Lidl Pris
Raw regnbuekage med ostecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Bund

hasselnødder hasselnød200 g g
dadler daddel
(dadler uden sten)
12
kakaopulver kakaopulver2 spsk. spsk.
salt salt1 knsp. knsp.
vaniljesukker vaniljesukker0,5 tsk. tsk.

Gul ostecreme

mascarpone mascarpone500 g g
kokosolie kokosolie70 g g
skyr skyr2 spsk. spsk.
stevia stevia0,4 tsk. tsk.
vaniljesukker vaniljesukker0,5 tsk. tsk.
hokkaido græskar hokkaido græskar
(kødet herfra)
80 g g

Pink ostecreme

ostecreme ostecreme
(af den gule ostecreme (inden hokkaidoen kommes i))
150 g g
skyr skyr2 spsk. spsk.
rødbedekrystaller rødbedekrystaller
( (vakuumtørret rødbedesaft))
1 tsk. tsk.

Raw regnbuekage med ostecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(58)

Opskriften

Bund

  1. Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor.
  2. Hæld resten af ingredienserne ned i.
  3. Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse.
  4. Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.


Gul ostecreme

  1. Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af.
  2. Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse.
  3. Hæld den smeltede kokosolie i.
  4. Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme.
  5. Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen.
  6. Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.


Pink ostecreme

  1. Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren.
  2. Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med.
  3. Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over.
  4. Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer.
  5. Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.


Servering
Pynt med bær og rødbedekrystaller.