Bund
Raw regnbuekage med ostecreme
Ingredienser
-
Bund
- 200 g hasselnødder
- 12 dadler uden sten
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 knsp. salt
- 0,5 tsk. vaniljesukker
-
Gul ostecreme
- 500 g mascarpone
- 70 g kokosolie
- 2 spsk. skyr
- 0,4 tsk. stevia
- 0,5 tsk. vaniljesukker
- 80 g hokkaido græskar
-
Pink ostecreme
- 150 g ostecreme
- 2 spsk. skyr
- 1 tsk. rødbedekrystaller
Forberedelse
Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor.
Hæld resten af ingredienserne ned i.
Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse.
Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.
Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af.
Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse.
Hæld den smeltede kokosolie i.
Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme.
Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen.
Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.
Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren.
Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med.
Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over.
Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer.
Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.
Gul ostecreme
Pink ostecreme
Servering
Pynt med bær og rødbedekrystaller.