
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bund
hasselnødder hasselnød | 200 g g | ||
dadler
daddel (dadler uden sten) | 12 | ||
kakaopulver kakaopulver | 2 spsk. spsk. | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 0,5 tsk. tsk. |
Gul ostecreme
mascarpone mascarpone | 500 g g | ||
kokosolie kokosolie | 70 g g | ||
skyr skyr | 2 spsk. spsk. | ||
stevia stevia | 0,4 tsk. tsk. | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 0,5 tsk. tsk. | ||
hokkaido græskar
hokkaido græskar (kødet herfra) | 80 g g |
Pink ostecreme
ostecreme
ostecreme (af den gule ostecreme (inden hokkaidoen kommes i)) | 150 g g | ||
skyr skyr | 2 spsk. spsk. | ||
rødbedekrystaller
rødbedekrystaller ( (vakuumtørret rødbedesaft)) | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRaw regnbuekage med ostecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bund
- Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor.
- Hæld resten af ingredienserne ned i.
- Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse.
- Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.
Gul ostecreme
- Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af.
- Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse.
- Hæld den smeltede kokosolie i.
- Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme.
- Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen.
- Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.
Pink ostecreme
- Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren.
- Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med.
- Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over.
- Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer.
- Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.
Servering
Pynt med bær og rødbedekrystaller.