Raw regnbuekage med ostecreme

Raw regnbuekage med ostecreme image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:30 t

Ingredienser

16 portioner
  • Bund

    • 200   g hasselnødder
    • 12   dadler dadler uden sten
    • 2   spsk. kakaopulver
    • 1   knsp. salt
    • 0,5   tsk. vaniljesukker
  • Gul ostecreme

    • 500   g mascarpone
    • 70   g kokosolie
    • 2   spsk. skyr
    • 0,4   tsk. stevia
    • 0,5   tsk. vaniljesukker
    • 80   g hokkaido græskar kødet herfra
  • Pink ostecreme

    • 150   g ostecreme af den gule ostecreme (inden hokkaidoen kommes i)
    • 2   spsk. skyr
    • 1   tsk. rødbedekrystaller (vakuumtørret rødbedesaft)

Forberedelse

    Bund

  1. Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor.

  2. Hæld resten af ingredienserne ned i.

  3. Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse.

  4. Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.

  5. Gul ostecreme

  6. Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af.

  7. Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse.

  8. Hæld den smeltede kokosolie i.

  9. Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme.

  10. Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen.

  11. Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.

  12. Pink ostecreme

  13. Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren.

  14. Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med.

  15. Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over.

  16. Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer.

  17. Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.

  18. Servering

    Pynt med bær og rødbedekrystaller.