
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bund
hasselnødder hasselnød | 200 g g | |
dadler
daddel (dadler uden sten) | 12 | |
kakaopulver kakaopulver | 2 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
vaniljesukker vaniljesukker | 0,5 tsk. tsk. |
Gul ostecreme
mascarpone mascarpone | 500 g g | |
kokosolie kokosolie | 70 g g | |
skyr skyr | 2 spsk. spsk. | |
stevia stevia | 0,4 tsk. tsk. | |
vaniljesukker vaniljesukker | 0,5 tsk. tsk. | |
hokkaido græskar
hokkaido græskar (kødet herfra) | 80 g g |
Pink ostecreme
ostecreme
ostecreme (af den gule ostecreme (inden hokkaidoen kommes i)) | 150 g g | |
skyr skyr | 2 spsk. spsk. | |
rødbedekrystaller
rødbedekrystaller ( (vakuumtørret rødbedesaft)) | 1 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRaw regnbuekage med ostecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bund
- Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor.
- Hæld resten af ingredienserne ned i.
- Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse.
- Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.
Gul ostecreme
- Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af.
- Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse.
- Hæld den smeltede kokosolie i.
- Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme.
- Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen.
- Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.
Pink ostecreme
- Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren.
- Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med.
- Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over.
- Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer.
- Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.
Servering
Pynt med bær og rødbedekrystaller.