
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bund
200 g g | hasselnødder hasselnød | ||
12 | dadler
daddel ((dadler uden sten)) | ||
2 spsk spsk | kakaopulver kakaopulver | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
0,5 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker |
Gul ostecreme
500 g g | mascarpone mascarpone | ||
70 g g | kokosolie kokosolie | ||
2 spsk spsk | skyr skyr | ||
0,4 tsk tsk | stevia stevia | ||
0,5 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
80 g g | hokkaido græskar
hokkaido græskar ((kødet herfra)) |
Pink ostecreme
150 g g | ostecreme
ostecreme ((af den gule ostecreme (inden hokkaidoen kommes i))) | ||
2 spsk spsk | skyr skyr | ||
1 tsk tsk | rødbedekrystaller
rødbedekrystaller ( (vakuumtørret rødbedesaft)) |
Raw regnbuekage med ostecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Bund
Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor. Hæld resten af ingredienserne ned i. Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse. Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.
Gul ostecreme
Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af. Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse. Hæld den smeltede kokosolie i. Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme. Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen. Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.
Pink ostecreme
Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren. Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med. Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over. Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer. Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.
Servering
Pynt med bær og rødbedekrystaller.