Super frisk. Til Lidl Pris
Raw regnbuekage med ostecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Bund

200 g g hasselnødder hasselnød
12 dadler daddel
(dadler uden sten)
2 spsk. spsk. kakaopulver kakaopulver
1 knsp. knsp. salt salt
0,5 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker

Gul ostecreme

500 g g mascarpone mascarpone
70 g g kokosolie kokosolie
2 spsk. spsk. skyr skyr
0,4 tsk. tsk. stevia stevia
0,5 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
80 g g hokkaido græskar hokkaido græskar
(kødet herfra)

Pink ostecreme

150 g g ostecreme ostecreme
(af den gule ostecreme (inden hokkaidoen kommes i))
2 spsk. spsk. skyr skyr
1 tsk. tsk. rødbedekrystaller rødbedekrystaller
( (vakuumtørret rødbedesaft))

Raw regnbuekage med ostecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(10)

Sådan gør du

Bund

Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor. Hæld resten af ingredienserne ned i. Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse. Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.

Gul ostecreme

Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af. Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse. Hæld den smeltede kokosolie i. Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme. Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen. Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.

Pink ostecreme

Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren. Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med. Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over. Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer. Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.

Servering

Pynt med bær og rødbedekrystaller.