Super frisk. Til Lidl Pris
Radissesalat med stegt Camembert

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

0,5 bøtter bøtte purløg purløg
1 bundter bundt radiser radise
1 - 2 spsk. spsk. æbleeddike æbleeddike
3 spsk. spsk. rapsolie rapsolie
2 tsk. tsk. sennep sennep
Salt og peber Salt og peber
40 g g hasselnødder hasselnød
1 spsk. spsk. rasp rasp
250 g g camembert camembert
1 - 2 spsk. spsk. mel mel
1 æg æg
2 spsk. spsk. smør smør

Radissesalat med stegt Camembert

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(10)

Sådan gør du

Vask radisserne og skær dem i skiver. Skær purløgene, og omrør dem med eddike, olie, sennep, salt og peber. Miks det med radisserne, og smag til. Mal hasselnødderne fint, og bland dem med paneringsmelet. Skær Camemberten i 8 stykker. Vend den først i melet, så i det piskede æg, og til sidst i nødderne, tryk let på dem. Steg dem hele vejen rundt i smør ved svag til middel varme i ca. 3 minutter, til de bliver gyldenbrune. Anret dem med salat.

Ingredienser til 4 personer som forret, for 2 som hovedret

Næringsindhold

Fedt39 g Kulhydrater9 g Protein19 g kcal486 kJ2032