
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
purløg purløg | 0,5 bøtter bøtte | |
radiser radise | 1 bundter bundt | |
æbleeddike æbleeddike | 1 - 2 spsk. spsk. | |
rapsolie rapsolie | 3 spsk. spsk. | |
sennep sennep | 2 tsk. tsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
hasselnødder hasselnød | 40 g g | |
rasp rasp | 1 spsk. spsk. | |
camembert camembert | 250 g g | |
mel mel | 1 - 2 spsk. spsk. | |
æg æg | 1 | |
smør smør | 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRadissesalat med stegt Camembert
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vask radisserne og skær dem i skiver. Skær purløgene, og omrør dem med eddike, olie, sennep, salt og peber. Miks det med radisserne, og smag til. Mal hasselnødderne fint, og bland dem med paneringsmelet. Skær Camemberten i 8 stykker. Vend den først i melet, så i det piskede æg, og til sidst i nødderne, tryk let på dem. Steg dem hele vejen rundt i smør ved svag til middel varme i ca. 3 minutter, til de bliver gyldenbrune. Anret dem med salat.
Ingredienser til 4 personer som forret, for 2 som hovedret
Næringsindhold
Fedt39
g
Kulhydrater9
g
Protein19
g
kcal486
kJ2032