
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
purløg purløg | 0,5 bøtter bøtte | ||
radiser radise | 1 bundter bundt | ||
æbleeddike æbleeddike | 1 - 2 spsk. spsk. | ||
rapsolie rapsolie | 3 spsk. spsk. | ||
sennep sennep | 2 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
hasselnødder hasselnød | 40 g g | ||
rasp rasp | 1 spsk. spsk. | ||
camembert camembert | 250 g g | ||
mel mel | 1 - 2 spsk. spsk. | ||
æg æg | 1 | ||
smør smør | 2 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRadissesalat med stegt Camembert
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vask radisserne og skær dem i skiver. Skær purløgene, og omrør dem med eddike, olie, sennep, salt og peber. Miks det med radisserne, og smag til. Mal hasselnødderne fint, og bland dem med paneringsmelet. Skær Camemberten i 8 stykker. Vend den først i melet, så i det piskede æg, og til sidst i nødderne, tryk let på dem. Steg dem hele vejen rundt i smør ved svag til middel varme i ca. 3 minutter, til de bliver gyldenbrune. Anret dem med salat.
Ingredienser til 4 personer som forret, for 2 som hovedret
Næringsindhold
Fedt39
g
Kulhydrater9
g
Protein19
g
kcal486
kJ2032