Super frisk. Til Lidl Pris
Radissesalat med stegt Camembert

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

purløg purløg0,5 bøtter bøtte
radiser radise1 bundter bundt
æbleeddike æbleeddike1 - 2 spsk. spsk.
rapsolie rapsolie3 spsk. spsk.
sennep sennep2 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber
hasselnødder hasselnød40 g g
rasp rasp1 spsk. spsk.
camembert camembert250 g g
mel mel1 - 2 spsk. spsk.
æg æg1
smør smør2 spsk. spsk.

Radissesalat med stegt Camembert

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(13)

Opskriften

Vask radisserne og skær dem i skiver. Skær purløgene, og omrør dem med eddike, olie, sennep, salt og peber. Miks det med radisserne, og smag til. Mal hasselnødderne fint, og bland dem med paneringsmelet. Skær Camemberten i 8 stykker. Vend den først i melet, så i det piskede æg, og til sidst i nødderne, tryk let på dem. Steg dem hele vejen rundt i smør ved svag til middel varme i ca. 3 minutter, til de bliver gyldenbrune. Anret dem med salat.

Ingredienser til 4 personer som forret, for 2 som hovedret

Næringsindhold

Fedt39 g Kulhydrater9 g Protein19 g kcal486 kJ2032