Radissesalat med stegt Camembert

Radissesalat med stegt Camembert image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

2 portioner
    • 0,5   bøtter purløg
    • 1   bundt radise
    • 1   - 2   spsk. æbleeddike
    • 3   spsk. rapsolie
    • 2   tsk. sennep
    •   salt og peber
    • 40   g hasselnødder
    • 1   spsk. rasp
    • 250   g camembert
    • 1   - 2   spsk. mel
    • 1   æg
    • 2   spsk. smør

Forberedelse

    Vask radisserne og skær dem i skiver. Skær purløgene, og omrør dem med eddike, olie, sennep, salt og peber. Miks det med radisserne, og smag til. Mal hasselnødderne fint, og bland dem med paneringsmelet. Skær Camemberten i 8 stykker. Vend den først i melet, så i det piskede æg, og til sidst i nødderne, tryk let på dem. Steg dem hele vejen rundt i smør ved svag til middel varme i ca. 3 minutter, til de bliver gyldenbrune. Anret dem med salat.

    Ingredienser til 4 personer som forret, for 2 som hovedret

Næringsindhold pr. portion

Kcal 486
Protein (g) 19
Kulhydrat (g) 9
Fedt (g) 39