
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | rabarber rabarber | ||
90 ml ml | appelsinersaft appelsinsaft | ||
35 g g | sukker sukker | ||
200 ml ml | piskefløde piskefløde | ||
1 spsk spsk | flormelis flormelis | ||
10 g g | vaniljesukker vaniljesukker | ||
250 g g | jordbær jordbær | ||
4 | vafler vaffel |
Rabarbertrifili med jordbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rengør rabarberne, skræl dem og skær dem i stykker. Kog rabarberstykkerne med 2 spsk. appelsinsaft og sukker, indtil de er møre og begynder at opløses. Lad rabarberne køle ned. Pisk fløden stiv sammen med flormelis og vaniljesukker. Vend rabarberne i, og stil blandingen koldt.
Rens jordbærrene, og del dem i kvarte. Læg halvdelen af vaflerne i en glasskål, og dryp 2 spsk. appelsinsaft henover. Fordel nogle af jordbærstykkerne over vaflerne, smør dernæst halvdelen af rabarberflødeskummen henover. Gentag processen med resten af vaflerne, appelsinsaften og flødeskummen. Stil triflien koldt i mindst 30 minutter. Pynt med resten af jordbærrene inden servering. Pynt desuden med små påskeæg, hvis det ønskes.