Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarbertrifili med jordbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 g g rabarber rabarber
90 ml ml appelsinersaft appelsinsaft
35 g g sukker sukker
200 ml ml piskefløde piskefløde
1 spsk. spsk. flormelis flormelis
10 g g vaniljesukker vaniljesukker
250 g g jordbær jordbær
4 vafler vaffel

Rabarbertrifili med jordbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(4)

Sådan gør du

Rengør rabarberne, skræl dem og skær dem i stykker. Kog rabarberstykkerne med 2 spsk. appelsinsaft og sukker, indtil de er møre og begynder at opløses. Lad rabarberne køle ned. Pisk fløden stiv sammen med flormelis og vaniljesukker. Vend rabarberne i, og stil blandingen koldt.

Rens jordbærrene, og del dem i kvarte. Læg halvdelen af vaflerne i en glasskål, og dryp 2 spsk. appelsinsaft henover. Fordel nogle af jordbærstykkerne over vaflerne, smør dernæst halvdelen af rabarberflødeskummen henover. Gentag processen med resten af vaflerne, appelsinsaften og flødeskummen. Stil triflien koldt i mindst 30 minutter. Pynt med resten af jordbærrene inden servering. Pynt desuden med små påskeæg, hvis det ønskes.

Næringsindhold

Fedt27 g Kulhydrater32 g Protein4 g kcal397 kJ1662