Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarbertrifili med jordbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rabarber rabarber250 g g
appelsinersaft appelsinsaft90 ml ml
sukker sukker35 g g
piskefløde piskefløde200 ml ml
flormelis flormelis1 spsk. spsk.
vaniljesukker vaniljesukker10 g g
jordbær jordbær250 g g
vafler vaffel4

Rabarbertrifili med jordbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(8)

Opskriften

Rengør rabarberne, skræl dem og skær dem i stykker. Kog rabarberstykkerne med 2 spsk. appelsinsaft og sukker, indtil de er møre og begynder at opløses. Lad rabarberne køle ned. Pisk fløden stiv sammen med flormelis og vaniljesukker. Vend rabarberne i, og stil blandingen koldt.

Rens jordbærrene, og del dem i kvarte. Læg halvdelen af vaflerne i en glasskål, og dryp 2 spsk. appelsinsaft henover. Fordel nogle af jordbærstykkerne over vaflerne, smør dernæst halvdelen af rabarberflødeskummen henover. Gentag processen med resten af vaflerne, appelsinsaften og flødeskummen. Stil triflien koldt i mindst 30 minutter. Pynt med resten af jordbærrene inden servering. Pynt desuden med små påskeæg, hvis det ønskes.

Næringsindhold

Fedt27 g Kulhydrater32 g Protein4 g kcal397 kJ1662