Rabarberkompot med æblecreme

Rabarberkompot med æblecreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 600   g rabarber
    • 10   g vaniljesukker
    • 50   ml æblejuice
    • 180   g æblegelé med æblebrændevin
    •   sukker efter smag
    • 2   tsk. stivelse
    • 200   g piskefløde

Forberedelse

    Skyl rabarberne, skræl dem, og skær dem i stykker. Kog dem med vaniljesukker, æblesaft og 100 g æblegelé, til de bliver bløde. Smag til med sukker efter behag. Rør stivelse med lidt vand, og rør det i kompotten, til den tykner let. Hæld det i et fad, og lad det køle helt af. Opvarm den øvrige gelé under omrøring, til det opløses. Lad det køle en smule af. Pisk fløden stiv, og rør geléen kort i. Server æblecremen til kompotten.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 338
Protein (g) 2
Kulhydrat (g) 44
Fedt (g) 16