Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarberkompot med æblecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

600 g g rabarber rabarber
10 g g vaniljesukker vaniljesukker
50 ml ml æblejuice æblejuice
180 g g æblegelé med æblebrændevin æblegelé med æblebrændevin
sukker sukker
(efter smag)
2 tsk. tsk. stivelse stivelse
200 g g piskefløde piskefløde

Rabarberkompot med æblecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(1)

Sådan gør du

Skyl rabarberne, skræl dem, og skær dem i stykker. Kog dem med vaniljesukker, æblesaft og 100 g æblegelé, til de bliver bløde. Smag til med sukker efter behag. Rør stivelse med lidt vand, og rør det i kompotten, til den tykner let. Hæld det i et fad, og lad det køle helt af. Opvarm den øvrige gelé under omrøring, til det opløses. Lad det køle en smule af. Pisk fløden stiv, og rør geléen kort i. Server æblecremen til kompotten.

Næringsindhold

Fedt16 g Kulhydrater44 g Protein2 g kcal338 kJ1421