
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 600 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 10 g g | |
æblejuice æblejuice | 50 ml ml | |
æblegelé med æblebrændevin æblegelé med æblebrændevin | 180 g g | |
sukker
sukker (efter smag) | ||
stivelse stivelse | 2 tsk. tsk. | |
piskefløde piskefløde | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRabarberkompot med æblecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl rabarberne, skræl dem, og skær dem i stykker. Kog dem med vaniljesukker, æblesaft og 100 g æblegelé, til de bliver bløde. Smag til med sukker efter behag. Rør stivelse med lidt vand, og rør det i kompotten, til den tykner let. Hæld det i et fad, og lad det køle helt af. Opvarm den øvrige gelé under omrøring, til det opløses. Lad det køle en smule af. Pisk fløden stiv, og rør geléen kort i. Server æblecremen til kompotten.