Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarberkompot med æblecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rabarber rabarber600 g g
vaniljesukker vaniljesukker10 g g
æblejuice æblejuice50 ml ml
æblegelé med æblebrændevin æblegelé med æblebrændevin180 g g
sukker sukker
(efter smag)
stivelse stivelse2 tsk. tsk.
piskefløde piskefløde200 g g

Rabarberkompot med æblecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(5)

Opskriften

Skyl rabarberne, skræl dem, og skær dem i stykker. Kog dem med vaniljesukker, æblesaft og 100 g æblegelé, til de bliver bløde. Smag til med sukker efter behag. Rør stivelse med lidt vand, og rør det i kompotten, til den tykner let. Hæld det i et fad, og lad det køle helt af. Opvarm den øvrige gelé under omrøring, til det opløses. Lad det køle en smule af. Pisk fløden stiv, og rør geléen kort i. Server æblecremen til kompotten.

Næringsindhold

Fedt16 g Kulhydrater44 g Protein2 g kcal338 kJ1421