
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 900 g g | ||
valnøddekerner valnøddekerne | 100 g g | ||
smør smør | 250 g g | ||
brun farin brun farin | 275 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
mel mel | 450 g g | ||
æg æg | 5 | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
mælk mælk | 100 ml ml | ||
fedtstof fedtstof | |||
vaniljesukker vaniljesukker | 32 g g | ||
piskefløde piskefløde | 400 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRabarberkage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl rabarberen og skær rabarberstængerne i tykke skiver (2-3 cm). Valnødderne males eller hakkes meget fint. Smør, sukker og salt røres sammen til en lys creme. Tilføj et æg af gangen under omrøring. Bland mel, bagepulver og valnødder. Rør mælk og melblandingen i dejen skiftevis. Smør en bageplade (ca. 30 x 40 cm) med fedtstof, og hæld dejen over i den. Fordel rabarberskiverne, tryk dem lidt ned i dejen og strø halvdelen af vaniljesukkeret over dem. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 minutter. Lad den afkøle. Pisk fløde og vaniljesukker til flødeskum. Skær kagen i mindre stykker og servér flødeskummet til.