Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarberkage

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rabarber rabarber900 g g
valnøddekerner valnøddekerne100 g g
smør smør250 g g
brun farin brun farin275 g g
salt salt1 knsp. knsp.
mel mel450 g g
æg æg5
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
mælk mælk100 ml ml
fedtstof fedtstof
vaniljesukker vaniljesukker32 g g
piskefløde piskefløde400 g g

Rabarberkage

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(13)

Opskriften

Skyl rabarberen og skær rabarberstængerne i tykke skiver (2-3 cm). Valnødderne males eller hakkes meget fint. Smør, sukker og salt røres sammen til en lys creme. Tilføj et æg af gangen under omrøring. Bland mel, bagepulver og valnødder. Rør mælk og melblandingen i dejen skiftevis. Smør en bageplade (ca. 30 x 40 cm) med fedtstof, og hæld dejen over i den. Fordel rabarberskiverne, tryk dem lidt ned i dejen og strø halvdelen af vaniljesukkeret over dem. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 minutter. Lad den afkøle. Pisk fløde og vaniljesukker til flødeskum. Skær kagen i mindre stykker og servér flødeskummet til.

Næringsindhold

Fedt19 g Kulhydrater34 g Protein6 g kcal345 kJ443