Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarberkage

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

900 g g rabarber rabarber
100 g g valnøddekerner valnøddekerne
250 g g smør smør
275 g g brun farin brun farin
1 knsp. knsp. salt salt
450 g g mel mel
5 æg æg
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
100 ml ml mælk mælk
fedtstof fedtstof
32 g g vaniljesukker vaniljesukker
400 g g piskefløde piskefløde

Rabarberkage

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(7)

Sådan gør du

Skyl rabarberen og skær rabarberstængerne i tykke skiver (2-3 cm). Valnødderne males eller hakkes meget fint. Smør, sukker og salt røres sammen til en lys creme. Tilføj et æg af gangen under omrøring. Bland mel, bagepulver og valnødder. Rør mælk og melblandingen i dejen skiftevis. Smør en bageplade (ca. 30 x 40 cm) med fedtstof, og hæld dejen over i den. Fordel rabarberskiverne, tryk dem lidt ned i dejen og strø halvdelen af vaniljesukkeret over dem. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 minutter. Lad den afkøle. Pisk fløde og vaniljesukker til flødeskum. Skær kagen i mindre stykker og servér flødeskummet til.

Næringsindhold

Fedt19 g Kulhydrater34 g Protein6 g kcal345 kJ443