
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulled portobelloburger
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pensl overfladen på svampene med olie og læg dem med den åbne side opad i et ovnfast fad.
- Fordel ca. halvdelen af barbequesauce over svampene og bag dem i en 220 °C forvarmet ovn i 20 minutter.
- Vend dem og pensl oversiden med barbequesauce og bag dem yderligere 15 minutter.
- Skær agurken i tynde skiver og rør eddike, vand og sukker sammen.
- Kom agurkeskiverne i blandingen og lad det trække, mens svampene bager i ovnen.
- Tag svampene ud af ovnen og riv dem til strimler med to gafler, som når du laver pulled pork.
- Bland det sidste af barbequesaucen i og hold det varmt.
- Pensl krydderbollerne med lidt olie og varm dem i ovnen ved 220 °C i 5 minutter.
- Del dem og anret med tomatskiver, pulled portobello, frisk agurkesalat og masser af friske korianderblade.