Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på Pulled portobelloburger fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

portobellosvampe portobellosvamp600 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
barbecue sauce barbecue sauce0,5 flasker flaske
krydderbolle krydderbolle1 poser pose
agurker agurk1
eddike eddike1 dl dl
vand vand1 spsk. spsk.
sukker sukker1 spsk. spsk.
tomater tomat4
koriander koriander

Pulled portobelloburger

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(32)

Opskriften

  1. Pensl overfladen på svampene med olie og læg dem med den åbne side opad i et ovnfast fad.
  2. Fordel ca. halvdelen af barbequesauce over svampene og bag dem i en 220 °C forvarmet ovn i 20 minutter.
  3. Vend dem og pensl oversiden med barbequesauce og bag dem yderligere 15 minutter.
  4. Skær agurken i tynde skiver og rør eddike, vand og sukker sammen.
  5. Kom agurkeskiverne i blandingen og lad det trække, mens svampene bager i ovnen.
  6. Tag svampene ud af ovnen og riv dem til strimler med to gafler, som når du laver pulled pork.
  7. Bland det sidste af barbequesaucen i og hold det varmt.
  8. Pensl krydderbollerne med lidt olie og varm dem i ovnen ved 220 °C i 5 minutter.
  9. Del dem og anret med tomatskiver, pulled portobello, frisk agurkesalat og masser af friske korianderblade.