
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
portobellosvampe portobellosvamp | 600 g g | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
barbecue sauce barbecue sauce | 0,5 flasker flaske | ||
krydderbolle krydderbolle | 1 poser pose | ||
agurker agurk | 1 | ||
eddike eddike | 1 dl dl | ||
vand vand | 1 spsk. spsk. | ||
sukker sukker | 1 spsk. spsk. | ||
tomater tomat | 4 | ||
koriander koriander |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePulled portobelloburger
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pensl overfladen på svampene med olie og læg dem med den åbne side opad i et ovnfast fad.
- Fordel ca. halvdelen af barbequesauce over svampene og bag dem i en 220 °C forvarmet ovn i 20 minutter.
- Vend dem og pensl oversiden med barbequesauce og bag dem yderligere 15 minutter.
- Skær agurken i tynde skiver og rør eddike, vand og sukker sammen.
- Kom agurkeskiverne i blandingen og lad det trække, mens svampene bager i ovnen.
- Tag svampene ud af ovnen og riv dem til strimler med to gafler, som når du laver pulled pork.
- Bland det sidste af barbequesaucen i og hold det varmt.
- Pensl krydderbollerne med lidt olie og varm dem i ovnen ved 220 °C i 5 minutter.
- Del dem og anret med tomatskiver, pulled portobello, frisk agurkesalat og masser af friske korianderblade.