
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
blødt smør blødt smør | 100 g g | ||
parmesanost parmesanost | 75 g g | ||
persille persille | 1 håndfulde håndfuld | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
brød brød | 1 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePull apart hvidløgsbrød med parmesan
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom blødt smør i en skål. Riv parmesan fint. Hak persille fint. Pil og pres hvidløg. Rør parmesan, persille og hvidløg sammen med det bløde smør.
Skær skiver af brødet hele vejen fra den ene ende til den anden uden at skære hele vejen igennem. Fordel halvdelen af det bløde kryddersmør ned i rillerne ved at smøre med en kniv. Skær dernæst skiver i brødet på den anden led, så der danner sig et ternet mønster. Fordel forsigtigt det resterende kryddersmør i rillerne på den anden led.
Bag brødet i ovnen i 10 minutter, til smørret er smeltet og skorpen er gylden og sprød. Servér straks.