
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
brød brød | 1 | ||
camembert camembert | 180 g g | ||
salami salami | 80 g g | ||
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | ||
rosmarin
rosmarin (frisk) | 1 kviste kvist | ||
havsalt havsalt | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePull apart-brød med ost og pølse
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
En super nemt og lækkert delebrød a la pull apart. Server det på påskebordet eller som en del af tapas, buffet, brunch eller noget helt tredje. Jeg har brugt camembert og en salami med fennikelfrø, men du kan sådan set bruge det meste (smeltevenlige) ost og pølse - eller måske pesto, oliven, hvidløgssmør eller noget helt fjerde.
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
2. Skær krydser med ca 2 cm tykkelse i brødet på toppen ca. halvvejs ned igennem brødet
3. Skær osten i små stykker
4. Spred brødternene lidt fra hinanden og pres ost ned i revnerne rundt omkring. Gør det forsigtigt, så brødet ikke går i stykker
5. Gør det samme med pølse og blade fra rosmarin
6. Dryp til sidst olivenolie over og drys med salt
7. Bag brødet i 10-15 minutter, til brødet er sprødt og osten smeltet. Server med det samme.