
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | pølser
pølse ((ca. 130 g)) | ||
1 | løg
løg ((ca. 100 g)) | ||
smør smør | |||
500 g g | grønne bønner
grønne bønner ((eller bønnefritter)) | ||
2 spsk spsk | mayonnaise mayonnaise | ||
1 spsk spsk | tomatpuré tomatpuré | ||
0,5 fed fed | hvidløg hvidløg |
Pølsemix
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(7)
Sådan gør du
Pil og snit løget. Varm smørret på en pande og steg løgene til de bliver brune. Tag løgene af panden. Skær pølsen i små stykker og steg dem på panden. Tilsæt løgene. Rør mayonnaise og tomatpuré sammen med presset hvidløg.Bland løg og pølser med bønnerne og servér pølsemiksen sammen med tomatmayonnaise.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt91gKulhydrater36gProtein43gkcal1164gkJ4865g