
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPølsehorn med rug og blomkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær stilken (den store hårde del) af blomkålshovedet. Blend resten af blomkålen fint. Kom den blendede blomkål i en stor skål og tilsæt æggene. Rør godt rundt. Herefter tilsætter du rugmel, Pofiber og salt. Har du god tid, kan du evt. lade massen stå og trække i 1-3 timer i køleskabet. Hvis ikke kan du godt lave pølsehornene med det samme. Pølsehornene laves ved at du skærer pølserne over på midten, så du har 16 små pølser. ”Smør” herefter dejen på pølserne og fordel dem på en bageplade. Dejen er klisteret og flydende, så du skal ikke forvente, at den er ligesom almindelig pølsehornsdej. Pølsehornene bages ved 175 grader i 15-20 min.
Udarbejdet af Birgitte Nymann